- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
JOE напиша:Pozdrav do vojvodi i teteks od Ckembari
POZDRAV I DO VAS 4KEMBARI PA AKO SE IGRA VO BITOLA BARAZOT DA DOJDETE DA NAVIVATE ZA TETEKS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JOE напиша:Pozdrav do vojvodi i teteks od Ckembari
JOE напиша:aj ako se igra ke ojme ama mislam vo sk ke se igra:ban?:
Nemoze be da se igra u bitola u skopje se igraa najverojatno,edniot na gradski drgiot na madzari stadionot ili na cairbobi4e напиша:vi kazav jas predhodno! ako se igra so shkendija se igra vo sk...a ako se igra so sileks ce se igra ili vo bitola ili vo srtumica
Tetovcanec напиша:Nemoze be da se igra u bitola u skopje se igraa najverojatno,edniot na gradski drgiot na madzari stadionot ili na cair
vie razbirate deka ako se igra so sileks ke se igra ili vo bitola ili vo strumica, a ako se igra so shkendija vo sk!!!Tetovcanec напиша:Nemoze be da se igra u bitola u skopje se igraa najverojatno,edniot na gradski drgiot na madzari stadionot ili na cair
bobi4e напиша:vie razbirate deka ako se igra so sileks ke se igra ili vo bitola ili vo strumica, a ako se igra so shkendija vo sk!!!
i + se igra samo 1 utakmica a ne 2
ama najverojatno ke ja prodadat utakmicata teteks!!! deneska pobeda ke im dade mnogu pari na shkendija za da pobedi tuka vo tetovo, a so tie pari shkendija ke im ja plati na teteks i + ke ostane i za niv neshto!!!
bobi4e напиша:vie razbirate deka ako se igra so sileks ke se igra ili vo bitola ili vo strumica, a ako se igra so shkendija vo sk!!!
i + se igra samo 1 utakmica a ne 2
ama najverojatno ke ja prodadat utakmicata teteks!!! deneska pobeda ke im dade mnogu pari na shkendija za da pobedi tuka vo tetovo, a so tie pari shkendija ke im ja plati na teteks i + ke ostane i za niv neshto!!!
DoolroX напиша:грешно си го разбрал човекотсе играат 2 бараж средби, а не 2 натпревара (дома - гости). сакаше да каже дека едниот натпревар се игра на градски, а другиот пр. на друг терен, лани беше на стадионот во маџари :helou:
bobi4e напиша:abe kolku puta da vi kazem ? edna utakmica se igra razbirate ?