Шах

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
заебано е против компјутер...а против чоек пак губам...ги знам само основите правила и потези...друго труба...

pred tri godini praev partali...od togas neam igrano taka da....

понекогаш ќе седнам со брат ми и татко ми и мало турнирче ќе направиме ама секогаш сум последен:kesa:

Кога бев мал татко ми ме научи да играм,па продолжив со братучед ми.Преку лето само играм,зашто само тогаш тука е братучед ми....После 2 години,ова лето пак играме.
ПС:9-8 за мене е:)

Закон е шахот бе!!! Лани летото после излегвење во град кун 3-4 а.м. со другари се собиравме кај мене на тераса и теравме шах до 5-6 . Го чекавме изгрејсонцето со шах на маса :vozbud::vozbud: . Тогаш губев ама сега подобрен сум малце и одвреме навреме играм со другари... Занимлива игра во секој случај...

Играм. Не којзнае колку добро, сум играл со добри играчи и глеам не сум им ни до пола, ама вака како за аматер, до некаде добар сум. Се играше на лето многу, порано. Сега ич. Имам подзаборавено. Иначе закон игра е.

Mene baba mi me nauci uste na 3godini od togas igram.Za zal baba mi lani umre(bog da ja prosti) i veke ne igram sah,osven so bratuced mi.Inaku zakon igra.:smir:

Играм од време на време ама со татко ми веќе не играм бидејќи треба подолг период додека напраи еден потег така да во последно време ич не играм.:)

Ајде ако има некој заинтересиран за шах , chesscube.com регистрацијата е брза и едноставна , нека не ве плаши.Од брзо време има Macedonian room ,може да си поиграте со наши луѓе во секое време.
Па пишете кој ви е јузерот ако се стаите таму :)

Ајде ако има некој заинтересиран за шах , chesscube.com регистрацијата е брза и едноставна , нека не ве плаши.Од брзо време има Macedonian room ,може да си поиграте со наши луѓе во секое време.
Еј супер баш ке се регистрирам и да се пробам со некого. Шах ме научи да играм таткото на еден другар што бил не знам колку пати велемајстор ама неколку месеци веке не сум играл зошо ја изгубив чесмастер
Се регистрирав јузерот ми е NenadVidmar кој сака нека повели да спукаме една партија

Као мал играв ептен, со на брат ми другарите.. ке седневме на тераса или на клупа у маало и се маваше шах масовно. Татко ми ме научи, па со него од време на време знам да седнам и да изиграм една, две партии.

Се регистрирав, јузерот ми е Belisarius (по еден славен генерал).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom