- Член од
- 21 јуни 2007
- Мислења
- 1.446
- Поени од реакции
- 10
Јас сум за да Не се пуши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум за да не се пушу,нема ништо ќар од тоа...
Гледам повеќето се за да не се пуши. И јас сум, да..Ама како и да е сите едно зборат а друго прават. Се гледаш другиот ден со цигара во рака. Зошто? Онака..Ете од каде доаѓа навиката после тоа. Или уште полошо, со џоинт или што и да е. Не поддржувам ама мислам дека во животов е боље се да пробаш а после како совесна личност да си одбереш дали ќе го практикуваш или не.
Aу, немате појма мене како ме задушува чад од цигари. Понекогаш и ми се создава нагон за повраќање и ужасно ми се лоши. Финтата е што и јас сум пушач, и тоа прилично страсен, но ете, туѓ дим не поднесувам.Еј,многу си грешка, неможе со нешто што предизвикува зависност да пробуваш и одлучуваш. Строго сум за да не се пуши, не пушам и никогаш нема да пушам, незнам како не ве задушуваат, јас не можам да се поднесам кога сум во друштво со пушачи.:uvo:
Еј,многу си грешка, неможе со нешто што предизвикува зависност да пробуваш и одлучуваш. Строго сум за да не се пуши, не пушам и никогаш нема да пушам, незнам како не ве задушуваат, јас не можам да се поднесам кога сум во друштво со пушачи.:uvo:
Еј,многу си грешка, неможе со нешто што предизвикува зависност да пробуваш и одлучуваш. Строго сум за да не се пуши, не пушам и никогаш нема да пушам, незнам како не ве задушуваат, јас не можам да се поднесам кога сум во друштво со пушачи.:uvo:
Па на тој шо му се пуши нека си пушпи тој шо неќи нека не пуши. Неможи сега не некој да му се забранат некој работи. Секој си е одговорен за себе.