Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Никаков играч 100минути ако има изиграно лани во втора лига , резерва цела сезона, таткому е нешто во Победа и го форсира со сила , имаат фатено некоја врска за да дојди во Пелистер.
Аман бе во 2022 врски да фаќаш за да играш во најслабата лига у светот :pos:
Ама браво ако навистина доаѓа тој кај нас а голема е веројатноста, алал да им е на управата. Сакаме прва лига ни фалат искусни играчи уште неколку, а земаме играч кој е 22 години што бил резерва во матичниот клуб цел живот.. ноу комент.

Еве ги двајцата црнци нови. Во интервјуто Бабунски вика дека овие биле на проба кај Академија Пандев, ги поминале цели припреми 1 месец, тренерот нивни ги бендисал и сакал да ги потпише, но во последен момент влегува кај нив италијански спонзор и се менуваат амбициите. Сега се кај нас на проба, нашиве да ги видат.

Od trenutniot sostav prva liga mozi da igra samo spirkoski naumoski i tofiloski mozebi ima kvalitetni mladi ama so deca neznam kolku ke mozat da igrat prva liga sakam da gresam ama teska borba za opstanok

Утре со Егнатија дома во 17:30. Конечно во живо да видиме до кај сме

Паноски, Агон, Џуровиќ нови играчи.
59496896-F52A-4952-8842-98DCC2283865.png

Мислење за натпреваров денеска, пофалби и критики?

Ај нека кажи некој шо беше денескс какви бевме дали имавме игра, не можев да појдам

@Curry ?

Top bese prvata ekipa, gi nadigravme, posle izmenite sepak padnavme i nie i tempoto. Sepak tie se mnogu posilna ekipa, posledno zasiluvanje mu e brazilec koj igral vo prva i vtora brazilska liga i prva portugalska. Crnceto napred mora da go potpisat, mnogu ubav gol! Ubava brojka i na tribina za prijatelski mec.
Автоматски споено мислење:

Isto i deteto Todoroski e zlatnik!!!Eve gi golovite

Deneski me iznenadia pozitivno naumoski pomladio mazari i noviot sto go dade golot ima nadez a vtoro poluvreme mnogu slabo rezervite ni se mnogu slabi

Top bese prvata ekipa, gi nadigravme, posle izmenite sepak padnavme i nie i tempoto. Sepak tie se mnogu posilna ekipa, posledno zasiluvanje mu e brazilec koj igral vo prva i vtora brazilska liga i prva portugalska. Crnceto napred mora da go potpisat, mnogu ubav gol! Ubava brojka i na tribina za prijatelski mec.
Автоматски споено мислење:

Isto i deteto Todoroski e zlatnik!!!Eve gi golovite
Исто и црнецо 66 бројка што носеше везен играч средина беше многу добар, Чукумва така така , Антонио Бошески најубаво че биди бек да си игра , друг играч да бара Бабунски за заден везен.Голема грешка за Победа е што ги пушти да си ода Карче и Дарко Ангелески , мислам дека ако останеја тие добра 11ка состав че имавме.

Deneski me iznenadia pozitivno naumoski pomladio mazari i noviot sto go dade golot ima nadez a vtoro poluvreme mnogu slabo rezervite ni se mnogu slabi
Da da epten se seti vtoro, ama aj si velam pola igraci se na proba od tie so vlegoja, ke se potsredi rabotata. Ocko da se vrati na sredina isto golem boost ke ni bidi. Mene golema zelba mi e Luka Trajkoski da go vratat, sramota i grevota e da ostani vtora so borec. Ama nesto potslusnav bil povreden, ne znam kolku e vistina i ako e kolku ozbilno.

Исто и црнецо 66 бројка што носеше везен играч средина беше многу добар, Чукумва така така , Антонио Бошески најубаво че биди бек да си игра , друг играч да бара Бабунски за заден везен.Голема грешка за Победа е што ги пушти да си ода Карче и Дарко Ангелески , мислам дека ако останеја тие добра 11ка состав че имавме.
Црнецо што дал гол и тој 66ката везниот според видеоно што гледам се тие што ви ги пуштив некни од Академија Пандев што ги бендисаа и дошле кај нас. Значи сепак стварно вредат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom