Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Да се издвои можи дека сакаат да ги потпишат и Амос и Џејмс црнците, но се уште немаат чисти документи, па чекаат за да не се случи да треба да платат тренинг компензација. И Чукумва ќе потпише најверојатно. Исто е многу задоволен од Паноски од квалитетот кој го покажал.

Карчески и Анѓелески заминале сами, а за Јошески и Дебрешлиоски им понудиле соработка, но не останале заради конкуренцијата не можеле да се носат. Што мене ми е чудно, посебно заЈошески затоа што скоро и да немаме крила, а и зошто да не се проба прва лига.

Да се издвои можи дека сакаат да ги потпишат и Амос и Џејмс црнците, но се уште немаат чисти документи, па чекаат за да не се случи да треба да платат тренинг компензација. И Чукумва ќе потпише најверојатно. Исто е многу задоволен од Паноски од квалитетот кој го покажал.

Карчески и Анѓелески заминале сами, а за Јошески и Дебрешлиоски им понудиле соработка, но не останале заради конкуренцијата не можеле да се носат. Што мене ми е чудно, посебно заЈошески затоа што скоро и да немаме крила, а и зошто да не се проба прва лига.
Не верувам дека че ги потпишат Амос , Џејмс и Чукумва.

Ќе има некој сигурно од нив, немаме играчи према напред.
Исто дознав блиску до потпис бил Марко Симунович десен бек, ја поминал школата на Партизан и играл за нашиве младински репрезентации

Ќе има некој сигурно од нив, немаме играчи према напред.
Исто дознав блиску до потпис бил Марко Симунович десен бек, ја поминал школата на Партизан и играл за нашиве младински репрезентации
На проба е Марко.

toj posledniot koj bese kaj pelister ne bi trebal da e problem. stom potpisa kaj niv ima slobodni dokumenti, a i ne e kvaliteten stom kaj niv ne se probi, pa alternativa verojatno mu e da se vrati doma.

Кој се новиве двајца од нигерија?

Шо е работава, шо од новиве ни еден не е земен?

Шо е работава, шо од новиве ни еден не е земен?
Site se tuka od tie so potpisaja osven Djurkovic. Drug stranec nema potpisano dogovor, a za nego nekompletna dokumentacija pratile taka da ce pocekame do sledno kolo.

ocekuvam nesto vaka da bidi timot:
Tofiloski
Boseski Stomnaroski Panoski Kocev
Todoroski Ramani Naumoski
Petejcuk Spirkoski Mazari

Стартни состави:

Струга: Ведран Ќосевски; Дарко Илиески, Мухарем Сухејљ, Зија Мерџани, Сава Радич, Хоган Ефионг Укпа, Ард Касами, Абдулхади Јахја, Бесмир Бојку, Буњамин Шабани (к), Бесарт Ибраими.

⚪Победа: Дарко Тофилоски; Филип Стомнароски, Анатолиј Петејчук, Игор Паноски, Антонио Бошески, Теофан Илијоски Кисески, Хамза Рамани, Филип Тодороски, Марио Наумоски, Бојан Спиркоски (к), Атдхе Мазари.

Почетрок 17:30, пренос на МРТ1.

Ајдеее аирлија одиме по први бодови. Само да видиме кој ќе биди лев бек оти онде таков нема. Ме чуди од каде Теофан прв тим, лани ни на клупа не беше.

Стартни состави:

Струга: Ведран Ќосевски; Дарко Илиески, Мухарем Сухејљ, Зија Мерџани, Сава Радич, Хоган Ефионг Укпа, Ард Касами, Абдулхади Јахја, Бесмир Бојку, Буњамин Шабани (к), Бесарт Ибраими.

⚪Победа: Дарко Тофилоски; Филип Стомнароски, Анатолиј Петејчук, Игор Паноски, Антонио Бошески, Теофан Илијоски Кисески, Хамза Рамани, Филип Тодороски, Марио Наумоски, Бојан Спиркоски (к), Атдхе Мазари.

Почетрок 17:30, пренос на МРТ1.

Ајдеее аирлија одиме по први бодови. Само да видиме кој ќе биди лев бек оти онде таков нема. Ме чуди од каде Теофан прв тим, лани ни на клупа не беше.
Госпо знај од каде Теофан во прв тим, од толку засилувања него го ставија.

Рамани штопер, Бошески везен абе овај болен е или се дрогира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom