Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Црнецо што дал гол и тој 66ката везниот се тие што ви ги пуштив некни од Академија Пандев што ги бендисаа и дошле кај нас. Значи сепак стварно вредат.
Добри се , ама не верувам да ги потпиша

Loso e so skopskite ekipi ke igraat za Skopje i ke mu pustat utakmici ama sepak optimist sum deka ke opstanime. Samo da ne se slucat problemite od lani so plati oti godinava ne e cel tim prilepcani, pri mali problemi site ke si zaminat.

Ако соберат уште некој поасолен играч, големи ни се шансите за опстанок, а и Работнички мислам дека е исто доста послаб за нивни стандарди, Силекс би бил тука некаде исто така, дефинитивно ова со Ренова ни е премија. Најбитно е да се стабилизираме со плати, а се си мислам дека тешка работа ќе биди то и ме плаши некој страшен колапс сред сезона.

Ако соберат уште некој поасолен играч, големи ни се шансите за опстанок, а и Работнички мислам дека е исто доста послаб за нивни стандарди, Силекс би бил тука некаде исто така, дефинитивно ова со Ренова ни е премија. Најбитно е да се стабилизираме со плати, а се си мислам дека тешка работа ќе биди то и ме плаши некој страшен колапс сред сезона.
Па и Тиквеш освен Карче не зеде ништо посебно, скоро ист му е тимот од лани.

Отприлика вака би дошле екипиве:
Ниво 1: Шкупи, Шкендија
Ниво 2: Ѓорче, Струга, Пандев, Брегалница
Ниво 3: Силекс, Тиквеш, Работнички
Ниво 4: Ние и Скопје

Како што кажавте најбитно е плати редовно да се исплаќаат, ако тоа го имаме и со овој состав некако можи да опстаниме. Посебно шо и Скопје се ко нас со пари отепани.

sileks ima kompakten, voigran tim so solidni igraci, nemaat nekoi otepani na bilo koja pozicija. vo sekoj slucaj momentalno timot im e osetlivo pokvaliteten od vasiot.

kako sto rekovte golema rabota za vas e sto renov se otkaza, so toa dovolno e FK skopje da go ostavite pozadi vas i posle da brkate sansa preku barazot.

Головите со академија пандев ги има негде

Има ли надеж да видиме некогаш натпревар под рефлектори кај нас? Што е проблемот во 21 век во европска држава да се одигра натпревар од 20:00 во лето кога температурите преку ден се 30 степени?! Барем во Август и Септември да ни овозможеа да видиме некој натпревар навечер :(

Има ли надеж да видиме некогаш натпревар под рефлектори кај нас? Што е проблемот во 21 век во европска држава да се одигра натпревар од 20:00 во лето кога температурите преку ден се 30 степени?! Барем во Август и Септември да ни овозможеа да видиме некој натпревар навечер :(
Има надеж за 2035та здравје можно е и то чудо да го видиме, столчињата би требало до кај 2028. Во 2016 почнааа со реновирање, 2021 успеаа тревата да ја стигнат...Така да со вакво рапидно темпо на работа има надеж да. Инаку ко ги пробуваа рефлекторите светеа помалце од улични, в небо беа центрирани

Струга - ПОБЕДА во сабота во 17:30.
Да не оди на МТВ?
Автоматски споено мислење:

Плус сега со енергетскава криза нема никогаш ми се чини, а ко ги наместија знам ги украдоја каблите на тие од кај брза помош.:cenzura:

Да не оди на МТВ?
sigurno ke odi bidejki voobicno zaradi toa pustaat na dva dena natprevari, da ima dva prenosi od sekoe kolo. stom vo sabota e samo toj znaci toj ke go pustat, prasanjeto e samo dali ke bide na MTV1 ili 3 (na 2 sekogas davaat).

loso e samo sto tie natprevari gi nema vo arhivata na FFM sajtot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom