Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
kuromi razbiras i ti ako vredel ce igral nekade a ne so pobeda otpadna so borec otpadna na kratko mislam bese tikves i od tamu go izbrkaja
nema vrska muabetot, kaj site tie klubovi se probi, igrase najstandardno i imase i solidna statistika. kaj tikves igrase deka se vrakase posle skinat ligament, pa od koga fati forma zamina od kaj niv i zaigra vo prva liga za borec kade sto se probi i bese eden od najdobrite.

patem ja imas i statistikata na transfermarkt i gi imas i videata od utakmicite, kaj borec cela ofanziva idese preku nego iako e mlad, on im bese kreator i redovno eden od najdobrite igraci. ne slucajno vo nekolku navrati i vo U21 reprezentacijata go povikaa (mada tamu ne bese bas dobar, se pridruzi na ocajniot level na celiot tim).

kuromi razbiras i ti ako vredel ce igral nekade a ne so pobeda otpadna so borec otpadna na kratko mislam bese tikves i od tamu go izbrkaja
Не заебавај и ти претера, во моменталниов тим би ни бил најдобар играч здрав Лука. Плус млад е 21 22 мислам има, да ги остај зад себе повредите уште можи да напредува.

Не заебавај и ти претера, во моменталниов тим би ни бил најдобар играч здрав Лука. Плус млад е 21 22 мислам има, да ги остај зад себе повредите уште можи да напредува.
tuka e problemot vo makedonija fudbalerite na 22 godini se uste mladi a vo svetot na 22 godini si veke iskusen prost primer mbappe ima 23 godini a vo severna makedonija na 23 godini si uste mlad
Автоматски споено мислење:

nema vrska muabetot, kaj site tie klubovi se probi, igrase najstandardno i imase i solidna statistika. kaj tikves igrase deka se vrakase posle skinat ligament, pa od koga fati forma zamina od kaj niv i zaigra vo prva liga za borec kade sto se probi i bese eden od najdobrite.

patem ja imas i statistikata na transfermarkt i gi imas i videata od utakmicite, kaj borec cela ofanziva idese preku nego iako e mlad, on im bese kreator i redovno eden od najdobrite igraci. ne slucajno vo nekolku navrati i vo U21 reprezentacijata go povikaa (mada tamu ne bese bas dobar, se pridruzi na ocajniot level na celiot tim).
poveli statistika 50 natprevari za pobeda napagac 1 gol
26F443A2-363A-41A6-8731-FCC598546C0E.jpeg

Последно уредено:
tuka e problemot vo makedonija fudbalerite na 22 godini se uste mladi a vo svetot na 22 godini si veke iskusen prost primer mbappe ima 23 godini a vo severna makedonija na 23 godini si uste mlad

poveli statistika 50 natprevari za pobeda napagac 1 gol
Прегледај го приврзокот 341144
luka ne e napagac nego ofanziven vezen i krilo. a za pobeda koga igrase prva liga on imase 17-18 godini i sepak igrase redovno. vo sezonata 17/18 kako 17-18 godisen nastapi na 30 natprevari i bese 28 pati starter. kazi koj 17 godisen kaj vas vo prva liga bil 28 pati starter vo edna sezona? imase 4 asistencii taja sezona.

18/19 veke ja propusti prvata polusezona zaradi skinatiot ligament i tek se vrati za vtoriot del kade sto nastapi 16 pati i imase 1 gol i 2 asistencii. sledese transfer vo gjorce kade sto ne se probi, pa tikves i od kaj niv vo borec vo prva liga. 21/22 vleze vo odlicna forma kaj borec i na 26 natprevari kako starter imase 4 gola i 4 asistencii, znaci 8 skoreri, ama vo april povtorno tesko go povredi kolenoto i od togas e vo aut.

ne znam ti sto ocekuvas koga kaj nas pri nasi uslovi igrac na mlada vozrast ke skini ligament. nema rehabilitacija kako kaj jakite ligi i igraci posle se macat so golemi problemi, imas dosta igraci koi posle takvi povredi igraat samo amaterski fudbal, ke gi snema od prvata liga. ferhan hasani kako primer od koga go skina ligamentot vo kolenoto posle nikogas ne se vrati vo starata forma i propadna postepeno, a on imase mnogu podobar tretman. trajkoski so recisi amaterski uslovi se vrati vo prva i imase odlicna sezona, ama ete pak se povredi.

ete kazi ti koj od prilepcanite koj ima 22 godini poslednite godini napravil povise vo 1. MFL vo poslednite godini?

Platen e semafor za na stadion, se ceka na FFM da go dostavi, a i za stolcina Borce treba da pojdi Skopje da se potpisi i da ni gi dostava. Celta e mladincite da igraat Liga Sampioni vo Prilep. :)
Ни столчина че кла ни ништо се видело то, ако сакаја да наместа че наместеја пред да почни сезонава а не на цименто да се седи.

Денес зборував со еден од фудбалерите и ме шокира ИГРАЧИТЕ НЕМАЛЕ ЗЕМЕНО ПАРИ ОД АПРИЛ им се борчело пари за мај јуни јули и имале премија ако влезат во прва лига плус плата значи му се борчи 4 плати , па како сакаат да играт во прва лига ситуацијата внатре била многу лоша најлоша досега никој не давал пари за победа замислете од општина дале само 15 000 евра за цела година во споредба охрид битола кавадарци општината им помага со 100 000 евра се шокирав да ги оставиш фудбалерите 4 месеци без пари е вистина срамота прашувале кога плата му викале игрсјте за вас нема пари и нема шо да бараме ние навивачите од фудбалерите замислете пред првенство дојде и 3 коло немат земено плата па и тие живеат од нешто и тие имаат семејства немало ни управа ни ништо во клубот платите му де движеле мизерни 300 400 евра и тие неможеле да ги обезбедат ова ми го кажа играч на победа замислете срамота за град прилеп срамота за сите од денес играчите кои останаа се мој херои и не му се лутам шо и да направат

Денес зборував со еден од фудбалерите и ме шокира ИГРАЧИТЕ НЕМАЛЕ ЗЕМЕНО ПАРИ ОД АПРИЛ им се борчело пари за мај јуни јули и имале премија ако влезат во прва лига плус плата значи му се борчи 4 плати , па како сакаат да играт во прва лига ситуацијата внатре била многу лоша најлоша досега никој не давал пари за победа замислете од општина дале само 15 000 евра за цела година во споредба охрид битола кавадарци општината им помага со 100 000 евра се шокирав да ги оставиш фудбалерите 4 месеци без пари е вистина срамота прашувале кога плата му викале игрсјте за вас нема пари и нема шо да бараме ние навивачите од фудбалерите замислете пред првенство дојде и 3 коло немат земено плата па и тие живеат од нешто и тие имаат семејства немало ни управа ни ништо во клубот платите му де движеле мизерни 300 400 евра и тие неможеле да ги обезбедат ова ми го кажа играч на победа замислете срамота за град прилеп срамота за сите од денес играчите кои останаа се мој херои и не му се лутам шо и да направат
Страшно е ова и затоа Карче и Даре заминаја, не од шо му се игра за Силекс или Тиквеш. За фудбалерите немаат пари, ама затоа на Бабунски му дадоја пари за 3 месеци унапред и то има 2к+ евра плата.

Страшно е ова и затоа Карче и Даре заминаја, не од шо му се игра за Силекс или Тиквеш. За фудбалерите немаат пари, ама затоа на Бабунски му дадоја пари за 3 месеци унапред и то има 2к+ евра плата.
Така е даре не игра во силекс карче незнам ништо не направиле за да ги задржат му рекле нема пари одете си а играчите нови што иделе иделе преку агенции или плајчале на клубот за да му се број дека игра прва лига значи некок прај пари на клубот а не му дава ништо на играчите не знаев дека е точку лоша ситуацијата арам да му се парите што ги земат од клубот

Se e prolazno, samo Pobeda e vecna. Ako krada pari na smetka na Pobeda, na dusa neka mu e, od tie pari nema air da vida. Tuku v nedela da go napolnime stadiono 5-6 iljadi, da mu dajme motiv na fudbalerite oti e strasno biten mec ovaj. Najaveni se 3 avtobusi zasega od Kavadarci taka da ke imame derbi i na teren i na tribini ako ne posluza vremenskite uslovi. Kartite se 100 denari i vratite ke se zatvora tocno vo 17h posto e mec od visok rizik.

Кај сме слаби, па уште толку немаме среќа. Пак во последна минута на полувреме примаме гол. Едина надеж во црнциве имам ако сменат нешто иначе црно ни се пишува. Најпозитивна работа е денеска навивањето, посебно кога заврна. На јак дожд 30 минути без прекин, многу љубов кон клубот на едно место, барем еден гол да даевме да се порадувавме малце..

Кај сме слаби, па уште толку немаме среќа. Пак во последна минута на полувреме примаме гол. Едина надеж во црнциве имам ако сменат нешто иначе црно ни се пишува. Најпозитивна работа е денеска навивањето, посебно кога заврна. На јак дожд 30 минути без прекин, многу љубов кон клубот на едно место, барем еден гол да даевме да се порадувавме малце..
Црнцине че ја опра работава.

Каде е англичанецо шо го потпишаја?

Да му ебам се на тие што и го напраја ова на победс тој градонсчалнико прв е за сликање а денар нема даено во клубот клубот нема ни управа ни ништо наместо да земат играчи тие зедоја третолигсшки играчи...нема што да му де замери на фудбалерите толку му е квалитето криви се управата што не најдоја пари за ваков град како прилеп ова е срамота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom