K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
K-15 mnogu me potsekjaat na Top lista nadrealista od edno vreme od pred 15-20 god.Slicno kako i ovie i oni imaa nekoi vizii koi se pokazaa kako tocni.Ja pogodija vojnata u Bosna so site nisani.Se zafrkavaa so togasnite politicari na mnogu prikrien nacin.(ako ne bese taka-Goli Otok)A isto taka gi imaa i onie opsti skecevi,sekojdnevno so lugjeto gi upotrebuvaa.Definitivno,K-15 se Zakon u Makedonija.osven niv,nikoj ne se ni obidel da napravi takvo nesto,a i da se obide kolku ke uspee barem da im se priblizi-neznam.

gerard напиша:
со мери кравата

тошо: знаеш ти дека ја многу ја сакам, а и плус невина е
миле: од дека па ти знаеш дека е невина?
тошо: она ми кажа... по и мејл

:pos:

Storm, еве ти да некоја доза... колку да не си без ич :)
http://www.tugjinojabano.com/zabava/k15.asp
Gi obozavam K 15 stvarno se dobri,moze li nekoj da mi kaze kako mozam da gi otvaram skecevite posto 532654376 pati probav i nikako ne mi gi otvara.
pozdrav:wink:

Ona Mene! :lol:

Mrdna ma ajde, treba da pletam! :)
Ja batka ne ebam ziva sila, i site mi vikaat bravo be TOSO alal neka ti e ti si prav mus. A toa e mus ebat, e ne ke gleam utakmica vo evtina struja :) :) :P...
A u zivotot, batka, ke naletas na tipovi so im nareduvaat zenite i nemaat svoe ja
Ja takvi tipovi preziram. Toa se papucari i jas mn gi mrzam, abe nemoze ONA MENE! :)

Eve, batka, recimo ja koa zeam da peglam, nesmee da mi pisne.. si go zema daljinskoto vitka opaska sednuva i glea televizija, so ke prai?! Abe jas nea sum i rekol 100 pati ti se mesam ja tebe koa gleas sportski pregled..NE.. ONA MENE!

Ja, batka, na zena i pruzam sve, ali najvise me nervira koa i pruzam ves i mi se mesa u stipki, eve falat stipki..Mace, aj idete so komsikata napite se kafe i ne mi se motaj ovde.. e ONA MENE!

Ja, batka, stvarno nemoza da ja svatam zena mi kako moze da go fati onoj buljas za svaler, i duzi 200 marki tri meseca, mnogu e naivna i posle ONA MENE! :) A tipot zborel deka sekoe sabajle so penjoar idam da kupuam mleko, abe koj kupua denes mleko od sabajle i ONA MENE!

:lol:

Ova e edno od ponovite.

Mile i Toso na kviz, Cacko voditel, a gore pisuva KVIS :)

Cacko prasuva: Na koj datum vo 1963 bese katastrofalniot zemjotres koj go pogodi Skopje?
Mile: Neznam be mnogu teski prasanjava..
I Cacko: "Ajde pomos- ime na edno skolo...
I Mile" Rajko Zhinzifov!!!

Posle, prasanje:

Proizvod od kokoska?
Toso-Supa.
Cacko-Gresen odgovor, obidete se povtorno.
Toso-Tava oriz :))))

Proizvod od pcela-otok

Kitot e:
a)Cicac
b)Pusac
d)Dudlac

I Cacko vika: mala pomos-sto ste vie?
I Toso vika: Pa jas sum pusac:o)

Ima uste ama me mrzi da pisuvam.

noodle напиша:
Ova e edno od ponovite.

Mile i Toso na kviz, Cacko voditel, a gore pisuva KVIS :)

Cacko prasuva: Na koj datum vo 1963 bese katastrofalniot zemjotres koj go pogodi Skopje?
Mile: Neznam be mnogu teski prasanjava..
I Cacko: "Ajde pomos- ime na edno skolo...
I Mile" Rajko Zhinzifov!!!

Posle, prasanje:

Proizvod od kokoska?
Toso-Supa.
Cacko-Gresen odgovor, obidete se povtorno.
Toso-Tava oriz :))))

Proizvod od pcela-otok

Kitot e:
a)Cicac
b)Pusac
d)Dudlac

I Cacko vika: mala pomos-sto ste vie?
I Toso vika: Pa jas sum pusac:o)

Ima uste ama me mrzi da pisuvam.

И со семафорот мислам....
црвено жолто зелено...:)

Mesaja напиша:
И со семафорот мислам....
црвено жолто зелено...:)

Toa e vistinska slucka.

Se javil nekoj na Crkoteka (onoa debilnono na BTR so toj bacito so duga kosa) i go prasale istoto prasanje, i toj go dal toj odgovor. I uste se lutel sto ne bilo tocno!?!?!

Ima i takvi luge...

Toso policaec i go zastanuva Mile prepraen kako ohriganec zs vozel brzo.
Toso: - Daj dokumenti.
Mile: - VAV. Toso ja trga rakata i Mile: - So se plasis be vrzan sum.......
Posle nekolku MINUTI
Toso mu vika:
- Epa batka vidi sea pomos od prijatel iskoristi,publika nema ti ostana uste 50-50.Toa ti e.:):):):):):):):):):)

Леле не сте нормални:pos: :pos: :pos:
Скоро ни една од овие епизоди немам гледано, зашто не сум во МКД, ама очигледно со иста пареа работат. А и реклами супер имаат. Како и да е дечкиве се закон...:pos: :pos: :pos:

рекоа дега ке лансираат сателитски канал во брзо време и ке биде наменет за иселениците, ке ги даваат прво старите епизоди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom