Македонска Радио Телевизија почна да бомбардира со вируси

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
пазете што ми се случува сабајлево:

untitledhy2.jpg

си го уклучувам нормално компјутерот и глеам тема како виндоус 2000ка, се чудам шо се случило, си викам некој црв ми ги изел драјверите или пак ојшол виндоусов тешко мене сеа пак одпоново кој ке почиња, кога глеам цел компјутер укочен само со маисот можам да шарам и неке ни контрол - алтернатив и делит да работи па го рестартирав едно 6-7 пати и проработе цтрл - алт делит и коа глеам во процес едно 30 комада ехе фајлови ко луди работат со некои 25,640к... глеам таму еден МРТ фајл најмалце зафака некои 400к идам енд таск и се се среди, идам во старт ап менито преку мсконфигурирање и глеам МРТ ехе кое води никаде... и така си го крстив црвов, тројанов или што и да е...

Лути се оти сме гледале HRT :) и не плаќаме сметки :) хехехехе

Не верувам дека се толку неписмени за да го крстат МРТ

A шo fintov? Tie poчnaleee? Of leleee немат друга работа и ајде. Никој не гледат МРТ и сега немет шо да прает и вируси пуштаат :)

Толку ли е можно да се глупи да си го крстат сопствениот вирус МРТ? Ако се толку смотани, нив им е местото во забаваче, не во МРТ (не дека МРТ е некое собирно место за интелектуалци, ама ајде :)).

абе вие сериозно ме сфативте??? јас мислам дека тие од Македонска Радио Телевизија незнаат ни како да го апдејтуваат анти вирусот не камоли вируси да пуштаат, него темава ја отворив малце сеир на нивна сметка а ова со МРТ фајлов што ми шеташе по компјутеротв е чиста случајност.

Уф... Јас пак видов дека имаат некои реклами за веб сајт. Некои филмови и демек појке на мтв.ком.мк :):) И мислев дека од таму го закачи вирусот:pos::pos:

Едит: си викам кога беше овие сајт да направат, па + и да работи и капаче на се (да е напреден) да има вируси???

не ова сто посто го закачив вчера кога симињав порки од еден сајт.

Ццццц, несреќи.

Што е следно? Планета вирус? На лудориите ќе им нема крај.
Арни ли беа барем порките?
Со свињи така? Енимал Порн?

И ја го имам закачено тоа. мрт..
И не од порки..туку од мирц..едно коп*ле ми го пушти и ја по несрека стиснав ОПЕН! мајмунска работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom