Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
На кој му рекол ??vaka nastanal. gospod si postoel oduvek i on rekol BIDI i se bidnalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој му рекол ??vaka nastanal. gospod si postoel oduvek i on rekol BIDI i se bidnalo.
Не сваќам... ако бил сам господ и рекол БИДИ ... значи му се обратил на некој... А сам со себе да зборуваш не е баш симбол на длабокоумност или мудрост или да зборуваш со некој замислен лик.na nikoj ne mu rekol nego on dovolno e da kaze bidi i toa ke stane, svakas?
a sea ti, od kaj kur ja da znam na koj jazik rekol, si zborel sam so sebe, so koj ke zbori pa na pocetokot on sam bil, svakas?
Сите знаеме од школо дека универзумот настанал од таканаречениот "Big Bang". Но тој биг бенг се случил од некоја Ѕвезда.
Дилемата е како настанала пак таа Ѕвезда за да се случи тој биг бенг? Ако ѕвездата настанала од космичка прашина тогаш како настанала таа прашина? Дали има сето ова почеток или настанокот на универзумот нема ни почеток а нема ни да има крај? Дали ние според законите на физиката се водиме за тоа дека се мора да има почеток и крај?
Теоријата за Big Bang е докажана и потврдена.Дури и се знае дека Вселената се шири и дека ке продолжи да се шири бесконечно...