Џ
Џонтра Волта
Гостин
Знам дека ова не е вистинското место, дека на вакви сајтови "нормални" има само 1 во 1000, но можеби ќе успеам да налетам баш на тој 1![]()
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека ова не е вистинското место, дека на вакви сајтови "нормални" има само 1 во 1000, но можеби ќе успеам да налетам баш на тој 1![]()
Лотусот е најубавиот цвет а живее по мочуришта, така да се е можно.....@Ema Emma чек а ти овде за дечко да најдеш дојде?! Не бе среќо, не иде тоа така.
Жена која се декларира како повлечена, како ќе најде маж на форум кога во живо не знае да врзе 2 реда муабет.Лотусот е најубавиот цвет а живее по мочуришта, така да се е можно.....
Мене не ми изгледа како таква...до душа повеќе на трол ми личи, ама еве да претпоставиме дека не е.Жена која се декларира како повлечена, како ќе најде маж на форум кога во живо не знае да врзе 2 реда муабет.
Фемина на апаратима.Многу нови женски профили никнати во последно време.
Ќе кажев јеј, ама ... ех.
Фемина на апаратима.
Ама затоа у пустината секој цвет на кактус е убав нелиЛотусот е најубавиот цвет а живее по мочуришта, така да се е можно.....
malku tesko e toa..bitno muabet da ima...prvo moze da nema emija moze so vremeto da se razvie..a toa so peperutkite se desava ednas vo dekada mozebi..taka da zavisi kolku si strplivaСродна душа, некој со кого ти е убаво каде и да сте, што и да правите, кој те сака, почитува и е твоја поддршка низ животот, а притоа цело време има хемија меѓу вас, односно љубов и пеперутки во стомакот![]()
А да не ти е досадно па рибариш чисто онака....за самодоверба?Сродна душа, некој со кого ти е убаво каде и да сте, што и да правите, кој те сака, почитува и е твоја поддршка низ животот, а притоа цело време има хемија меѓу вас, односно љубов и пеперутки во стомакот![]()
Се дешаваат пеперутки, кога ќе земеш хероин. Абе не стомакот, по цело тело ќе ти леткаат пеперутките и ќе ти биде топличко како да си се покакал и помочал во гаќи, милина.malku tesko e toa..bitno muabet da ima...prvo moze da nema emija moze so vremeto da se razvie..a toa so peperutkite se desava ednas vo dekada mozebi..taka da zavisi kolku si strpliva
Odvratno.Се дешаваат пеперутки, кога ќе земеш хероин. Абе не стомакот, по цело тело ќе ти леткаат пеперутките и ќе ти биде топличко како да си се покакал и помочал во гаќи, милина.
Ги трола, овие па земале совети и даваат.Ох, уште една несфатена уникатна душичка, за која нема друга сродна душа![]()