Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Не бараш многу. Што е пречката да влезеш во врска? Дали премногу си пребирлива, па не им даваш шанса? Дали не ти се пуштаат момците? Дали си премногу затворена? :)
Што и да е, за тебе ќе се отвори.

Не бараш многу. Што е пречката да влезеш во врска? Дали премногу си пребирлива, па не им даваш шанса? Дали не ти се пуштаат момците? Дали си премногу затворена? :)

Веројатно пречката е тоа дека сум пребирлива и премногу затворена, бидејќи ми се пуштаат, но јас ретко на кого му давам шанса. Не сакам да сум таква, ама не можам да бидам со некого на сила.

Веројатно пречката е тоа дека сум пребирлива и премногу затворена, бидејќи ми се пуштаат, но јас ретко на кого му давам шанса. Не сакам да сум таква, ама не можам да бидам со некого на сила.

Дали можеби си размислила за твојата сексуална определеност?

Ема Ема, си дошла на “вистинското место” тука имаш кандидати колку ти душа сака, за сѐ и сешто, па таман работа ако тука не го најдеш “вистинскиот”, гледам нова си,
ќе се најде нешто и за тебе кај и да е..

Знам дека ова не е вистинското место, дека на вакви сајтови "нормални" има само 1 во 1000, но можеби ќе успеам да налетам баш на тој 1 :)
Автоматски споено мислење:

Да, да, знам затоа дојде овде.

Дојдов овде зошто е време на корона и затоа што во "вистинскиот свет" не сум налетала на вистинскиот :)

Дали можеби си размислила за твојата сексуална определеност?

100% сум сигурна дека сакам исклучиво машки

Секогаш е до тоа. ;)

Никогаш не сум се сомневала во мојата сексуалност. Сакам исклучиво машки.

Знам дека ова не е вистинското место, дека на вакви сајтови "нормални" има само 1 во 1000, но можеби ќе успеам да налетам баш на тој 1 :)

Дојдов овде зошто е време на корона и затоа што во "вистинскиот свет" не сум налетала на вистинскиот :)
Да пробаш на тиндер, таму може ќе најдеш некој образован и паметен. Тука луѓево се претежно за секс само.

не толку многу дебел љубител на изворен рап, добар стрип и пивца, девојки ајде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom