Што и да е, за тебе ќе се отвори.Не бараш многу. Што е пречката да влезеш во врска? Дали премногу си пребирлива, па не им даваш шанса? Дали не ти се пуштаат момците? Дали си премногу затворена?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што и да е, за тебе ќе се отвори.Не бараш многу. Што е пречката да влезеш во врска? Дали премногу си пребирлива, па не им даваш шанса? Дали не ти се пуштаат момците? Дали си премногу затворена?![]()
Плус најчесто јас бирам со кого ќе стапам во контакт, ама и тоа ми се здосади.
Не бараш многу. Што е пречката да влезеш во врска? Дали премногу си пребирлива, па не им даваш шанса? Дали не ти се пуштаат момците? Дали си премногу затворена?![]()
Да, да, знам затоа дојде овде.бидејќи ми се пуштаат
Веројатно пречката е тоа дека сум пребирлива и премногу затворена, бидејќи ми се пуштаат, но јас ретко на кого му давам шанса. Не сакам да сум таква, ама не можам да бидам со некого на сила.
Ема Ема, си дошла на “вистинското место” тука имаш кандидати колку ти душа сака, за сѐ и сешто, па таман работа ако тука не го најдеш “вистинскиот”, гледам нова си,
ќе се најде нешто и за тебе кај и да е..
Да, да, знам затоа дојде овде.
Секогаш е до тоа.Дали можеби си размислила за твојата сексуална определеност?
Дали можеби си размислила за твојата сексуална определеност?
Секогаш е до тоа.![]()
...немој никогаш да бидеш сигурна, кога ќе ме запознаеш мене поинаку ќе размислуваш!100% сум сигурна дека сакам исклучиво машки
...немој никогаш да бидеш сигурна, кога ќе ме запознаеш мене поинаку ќе размислуваш!![]()
... еххх колку женски така рекоа, па пререкоа!хаха, нема шанси
Тука налета веќе. @Dumbledoreзатоа што во "вистинскиот свет" не сум налетала на вистинскиот![]()
Да пробаш на тиндер, таму може ќе најдеш некој образован и паметен. Тука луѓево се претежно за секс само.Знам дека ова не е вистинското место, дека на вакви сајтови "нормални" има само 1 во 1000, но можеби ќе успеам да налетам баш на тој 1
Автоматски споено мислење:
Дојдов овде зошто е време на корона и затоа што во "вистинскиот свет" не сум налетала на вистинскиот![]()