Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
На шпанкава би сакал лично да и ја честитам победата на Евросонг во нејзината хотелска соба. Иако нема да победи за мене е морална и а во кревет може и неморална победничка :icon_mrgr:

Најголем доказ дека Евровизија е дувло на група педери е режисерот, ни еднаш не ја покажа у кадар со грб свртена :D

Maca Diskrecija.. nz po koj pat pisuvam za nejze, ali mora da se proba dok ne i skoknala cenata..
A за оваа што викаш ?

Руска рок пејачка од Узбекистанско потекло
Nargiz-Zakirova-Feet-2197113.jpg

600x600_0_5ceadf77f093ff63338f8c5aa39acc30@600x600_0xc0a8399a_10981116461465129645.jpeg

Epa ke places za zenite koga te privlekuvaat mentalno nestabilni...
Ja placev po omilenata ekipa i btw vo pravo si edno vreme bea i mentalno nestabilni pokraj finansiski i igracki. Ama sega se ok taka sto se i e oprosteno.

A za drugite kade vi e fantazijata i imaginacijata. Sekogas plasticni barbiki ne se interesni. Nekogas treba da se proba i eksperimentira so nesto netipicno :icon_mrgr:

Брат, ја гуглав, оваа и за мене е стара :vrtioci:
Извини дедо Тончи иначе типката е буквално granny a за тебе се сомневам дека имаш повеке од 40 па дури би рекол и 38. Така што ако си по Мед Макс теткици милф - грени таман е :icon_mrgr:

Да ти го скршам филмот јас овде со слика од сегашно време или со постов мечтаеш по нејзиниот најубав изглед ? :icon_mrgr:
Пре би со неа денес, кога е баба од 50+, него онаа твојата со тетоважите и фризура украдена од "Последниот Мохиканец"! :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom