Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Lele ja obozavam Grey's anatomy. I na Nova i na A1 ja gledam :)

Ја обожавам оваа серија.Многу ми се допаѓа Кристина.

Нема веќе на Нова?Во понеделникот не ја пуштија....а баш беше интересна последната епизода.Знае некој зошто и кога ке ја пуштат пак?

NA NOV@ TV POVEKE NEMA DA IMA gREYS aNatomy zatoa sto novata sezona ja otkupila konkurentskata tv kuka RTL,istiot slucaj e i so hit serijata Desperate housewives

Да,да не е лош.:vozbud:

Ама..мене овој ми е...:vozbud::vozbud:

Mх,мх!

135447__patrick_l.jpg

having-a-drink_400x300.jpg

Пфффф не знаете зошто ја гледате :pos2:

Јас највеќе си ја сакам:

chandra_wilson.jpg

Супер серија!:icon_bigg

супер е серијата, го обожавам главниот лик, Меридит ма цела екипа се топ

Sega pocnav da ja gledam mislam jas ja izgledav kompletnata prva sezona na dvd a se iznervirav oti ne mi gi cita dvd-ata od vtorata sezona. Se navlekov na serijava!

Еј луѓе, ја има некој гледано Анатомија на хрватска Nova?Ај мислења ве молааамммм :tv:

Мислење?
Нека седне продуцентот на серијата заедно со сите актери и нека се запрашаат како можеле да направат нешто толку глупо.

Мислење?
Нека седне продуцентот на серијата заедно со сите актери и нека се запрашаат како можеле да направат нешто толку глупо.

Добро има исклучоци како тебе што мислат дека е глупа,ама поголемиот дел од коментарите за серијата се позитивни,така да продуцентот сигурно нема за некои изолирани случаи да се запрашува шо и фали на серијата.

Ја следам, затоа што ми е интересна, има од се по малку, драма, хумор, едукација... Ми се допаѓаат и ликовите, особено Изи, и Кристина, а и др МекДрими не е лош:)Супер производ.

Мислење?

Добро има исклучоци како тебе што мислат дека е глупа,ама поголемиот дел од коментарите за серијата се позитивни,така да продуцентот сигурно нема за некои изолирани случаи да се запрашува шо и фали на серијата.

Ми префрла мене шо ја гледам :pos:

George: "No matter how hard you beg I'm not doing you"
кога Изи му се жалеше дека и треба секс :pos2:

ja gleav samo poradi christine heigl a.k.a izzie.............
mi stana dosadna so tek na vreme i se prebaciv na dr.house poso ima i dosta ironija a ne samo dramoserenje kako kaj meredith...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom