Мислење??? Нема што да се мисли, дефинитивно најдобрата серија која ја имам гледано. Ме фасцинира начинот на кој се справуваат со професионалниот и приватниот живот.
http://www.greysanatomyinsider.com/
Има повеќе страници,но мене оваа ми е најдобра (не е официјалната)
Има новости,епизоди,интервјуа со актерите,интересни анкети и сл.
Check It Out!
A be seriive da ne stanale site sexualni?
Mislam...pola desavki u serija so sexual content, pa u druga serija isto.
Sledno i u CSI: Miami da vidam nekolku sceni takvi i gotovo.
Ebah go.
Kaj e dobrata stara Kasandra, La Usurpadora i tako dalje?
Уште таа глупост со Нова да ја направат, и толку од моето гледање телевизија. Од ко ја исклучија ХТВ2 еден куп серии престанав да гледам. И сега ако си одат и Греј, Зајнфелд, НЦИС, и уште некоја......ќе го фрлам ТВто низ прозорец
Изгледа у понеделник, сите ќе се на матурската на таа девојката шо е болна од рак, Мер и McDreamy ќе се плеснат, а за детали незнам, ми го зезнаа преносоооот
Да и според мене е подобра, ама е скроз различен жанр. Тие повеќе се на драма-мистериозни заболувања итн, а овде (како што некој пред мене кажа ) се повеќе фрлени на меќусебни врски, секс итн
Еее супер е серијава и јас ја гледам...Ама многу ме изнервира тоа во понеделникот...па не е фер само шо седнав да гледам и оп - нема Nova...
П.С. Се молам да не ја укинат
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.