Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Leeeeeeeee...za malce ke otegneshe papki Meredit vo deneshnava epizoda...ama za srekja,tamu beshe.......eeee ne kazuvam koj,nema da vi e interesno posle!

hmmmm....konechno...fala mu na toj sho ja otvori temava:wub:...jas ja imam cela treta sezona...barem mislam deka e cela,zoshto poveke nema za simnuvanje....stvarno sramota za nova...edvaj chekam da izleze 4 sezona:vozbud:

lele :icon_redf trebashe mislenje...EDNOSTAVNO SE E NAJ NAJ NAJ NAJ UBAVO i lugeto se WOW....aj ako prodolzam ke zabegam:party3:

сега оваа серија почнав да ја следам xD интересна интересна серија :)

Ja obozavam serijava... Najdobra serija na tv za prethodnava sezona! Odvaj cekam III sezona na nova. Samo da ne ja kodiraat, kako sto vikaat :(

ја земав серијата на двд да си ги гледам сите по ред...
немам зборови за серијата...
прекрасна прекрасна
може малку да те стави во депресија,али разумна и всушност е многу реална серија...премногу реално се доживува(за кого како)

Ерм...од кај ја најде на ДВД?

Mene prijatel mi rece deka dobil mail od A1 i 99% od septembri zdravje na nasiot repertoar ja dbivame Grey's Anatomy!!!

No nova ja neam gledano ama imam citano deka e bas supper!!!

Ama vi e ubavo, ako imate Nova TV...Vo Veles nema,a bas sakav sega da si gi izgledam site epizodi,sekoj den po edna,da si gi povtoram...Serijata e nenormalna!!!!
A za dr.house....prikazna za sebe..Covekot e zakon.Taka se nemam smeeno nikogas.Ne e komedija,ama covekov koa ke ja trorne nekoja.....
STVARNO KE JA DAVAAT ANATOMIJA NA A1???!!!!???Yes!

Ја гледав и ја некое време..ама не баш редовно..имав доста проблеми со преносот:jaj:
Серијата е ептен добра..вреди да се гледа..една од многуте што се издвојуваат,
Инаку супер ако ја даваат на А1

На нова ја даваат, не на А1. Ја гледам, кога стасам, прилично интересна ми е....

Dobra e no od Nip Tuck nema podobra zakon e :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom