Најдобрите забивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар забивач

• Вкупно гласачи
    162
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Според мене ги има многу но топ 10 кој во моментоФ се активни и сеуште играат кошарка се :

10. KEVIN GARNETT
специјалност:one-handed tip dunk шо рака ќе беше тоа од центар може да го фати обрачот и да забие :)

9. DESMOND MASON
специјалност: two-handed kiss-the-rim dunk на олстарот 2001

8. LEBRON JAMES
специјалност: Statue-of-Libertyesque one-handed dunk
шостореееееееееееее одраз, in your face D. Jones :)

7. AMARÉ STOUDEMIRE
специјалност : one-handed full power dunk - тешко оној кој ќе му застани на патот

6. STEVE FRANCIS
специјалност : double ax handle or the one-handed chainsaw

5. JASON RICHARDSON
специјалност: between-the-legs dunk
мислам дека ќе стане легенда и ќе освои некој Слем Данк во иднина и така ќе ги има три, т.е. ке стане подобар од неговиот идол Доминик Вилкинс.

4. TRACY McGRADY
специјалност: left hand off glass, weaved mid-air and threw it down with his right hand. Hard.

3. RICKY DAVIS
специјалитет:dunking on people

2. KOBE BRYANT
специјалитет:дали постои забивање кое неможи да го направи Коби?????

анд The One and Only Mr. Vinsanity
1. VINCE CARTER

Air Canada Half Man, Half Amazing Vinsanity

vince_carter.jpg

специјалитет: цела серија на Слем Данк 2000та, од убаво поубаво. ова е :zver: нема шо неможи на направи чоекот просто ЛЕТА!!!

najdobar zabivaca voedno i najdobar irac na site vreminja e kobe bryant

Шекил О'Нил!

батката го руши кошот еј. А Гарнет и Картер исто така се ѕверови.

e sea кажвајте фаворити и слично. Леле клипчинњата како ме потсетиа морници ме фаќаат коа го гледам Картер во 2000 на Slam Dunk Contest uFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zver:

Vince Carter definitivno, najdobar zabivac poslednive nekolku godini

Aleee напиша:
Vince Carter definitivno, najdobar zabivac poslednive nekolku godini
Да да најдобар е нема што се знае тоа и без да се отвори оваа тема...иначе добри забивања вади и Леброн Џејмс типот е гром!to e to

jove_bt напиша:
еј оФај па нешто ново не само исто па исто Пелистер, МЗТ, Струмица, Работнички ова она исто па исто. Еве мене и Џ-рич ми е фаворит
Мене фаворит ми е Гарнет to e to

дефинитовно најдобар...Картер, ретко кој има одраз како него...мислам дека прв го направи забивањето меѓи нозе(што ја протнува топката)...не за џабе беше во жирито на олстар забивањата :helou:

Za mene najdobar zabivac bil i ke ostane Michael Jordan. Inace edni od najdobrite zabivaci na site vreminja za mene se:
Michael Jordan, Vince Carter, Julius Erving, Dominique Wilkins, Anthony "SPUD" Webb, Clyde Drexler, Shawn Kemp, Earl Manigault, Ronnie Fields i Tracy McGrady.

F.A. напиша:
Za mene najdobar zabivac bil i ke ostane Michael Jordan. Inace edni od najdobrite zabivaci na site vreminja za mene se:
Michael Jordan, Vince Carter, Julius Erving, Dominique Wilkins, Anthony "SPUD" Webb, Clyde Drexler, Shawn Kemp, Earl Manigault, Ronnie Fields i Tracy McGrady.
Хмм да додадам Нејт Робинсон еден од најниските играчи кој играат во Нба ....има невиден скок!одличен забивач..

aха епа сеа ко мешаме теми да ви покажам јас едно клипче ај гледајте тука не е монтажа никако се случи на официјален натпревар AUT е прекарот на дечкото игра за AND1

aaaa сте виделе досега вакФо забивање

jove_bt напиша:
aха епа сеа ко мешаме теми да ви покажам јас едно клипче ај гледајте тука не е монтажа никако се случи на официјален натпревар AUT е прекарот на дечкото игра за AND1

aaaa сте виделе досега вакФо забивање
Ова сум го гледал од дамнаto e to..многу е јако...во никој случај не би помислил дека е монтажа:helou:

zasto go nemate Andre Iguodala #9 od 76ers toj e mnogu dobar!!!!! ako vi teknuva lani na all star so IVERSON koga mu asistirase od pozadi tabla koga ja zakuca........................................

aerodromka напиша:
zasto go nemate Andre Iguodala #9 od 76ers toj e mnogu dobar!!!!! ako vi teknuva lani na all star so IVERSON koga mu asistirase od pozadi tabla koga ja zakuca........................................

Aha, ama on kolku sto znam jas ednas do sega ucestvuval na natprevar vo zabivanje, a ne sum videl nekoe epten dobro zabivanje vo igra od nego.
Inace toa zabivanje za koe zboris bese mnogu dobro ama pak ne pobedi. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom