Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Никој ја нема единствено на интернет aко најдеш стрим. Ние у Македонија само РТС сателитскиот канал го гледаме.

И вчера се случи исто да снема пренос, ама брзо дојде.

Ок наместо музика можеа од студио да пуштат или да уклучеа од друг канал.
Кумановска кабловска мастер рејс

Македонија игра?

Македонија игра?
Да, и погоди кој ќе не претставува...

The Wild Boy

Море требаше една тема за Самсунг да направам у склад со светското првенство, ама испадна дека Vivo ќе биде спонзор оваа пат.[DOUBLEPOST=1529095649][/DOUBLEPOST]
Има стримови на редит со 1080p 50 fps од BBC со триста пати подобри коментатори и анализа пред, на полувреме и после утакмица. Не знам како ви се гледаат мртвите од МТВ.
Ај прати ми линк од каналите на ПП од URL да гледам на IPTV Pro.

Кумановска кабловска мастер рејс
На Torrent-tv.ru ја има HRT 2 HD. Не знам колку е HD ама одлично е како за нелегален стрим. Покрај гледање на сајтот може да се гледа и во VLC, Ace plaуеr...
Јa има и HRT 1, HRT 4. Исто го видов тука Аrena Sport 4.

Да се надевам ќе трае додека е светсково, обично често ги менуваат или некој бришат од стримовите. Така да кој не сака MРТ 1 сака HRT може од тука да троши нет за гледање преку стрим.

Последно уредено:
Што кур е со дегенскава песна што идеш на мтв во моментов? Спотов е нешто у парк се собираат.
Леле сеа брејк почна. Кој кур ти се овие песни за почувреме на светско бе ало. Пуштете нешто за дигање на атмоафера куртони.
(Кец у кец ја имав све ми смета)

Што кур е со дегенскава песна што идеш на мтв во моментов? Спотов е нешто у парк се собираат.
Леле сеа брејк почна. Кој кур ти се овие песни за почувреме на светско бе ало. Пуштете нешто за дигање на атмоафера куртони.
(Кец у кец ја имав све ми смета)
Не ќе да се криви од спортската редакција за песниве измеѓу. Мада, го слушаш ли текстов, пробај да те болам, wtf :icon_lol:

Не ќе да се криви од спортската редакција за песниве измеѓу. Мада, го слушаш ли текстов, пробај да те болам, wtf :icon_lol:
Нема поголема патетика во македонија од дарко гелев брејк.

Е де, сега пред втората утакмица распичија народно. Хармоники ечат на големо. :P:D

А според вас што песна треба да пуштат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom