Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Сликата од моментот некој ако ја чува, го замолувам да ја постави. :D
Ја имаше некој на форумов ама не ми текнува кој :D[DOUBLEPOST=1528999486][/DOUBLEPOST]Едит, еве ја :) Имате поздрав од Драган :D

35227213_10215962759052016_3550742608558948352_n.jpg

Последно уредено:
Телекабел не ќе да е проблемот, пошо знакчето МРТ има конзистентна боја и острина.
Греота и срамота со вакви проблеми да се бавиме у 2018-та.
Кога ќе го примети чоек проблемот станува заморно за гледање.

Кај мене на Вип океј беше освен тој проблемот кога немавме сите пренос, веројатно до операторите е што викаат некои гледале шаренила или сецкало.

Кај мене на Вип океј беше освен тој проблемот кога немавме сите пренос, веројатно до операторите е што викаат некои гледале шаренила или сецкало.
Има нешто како noise (не знам дали е баш соодветен збор, photoshop-ерите го викаат тоа како jpeg artifact - така личи), 5 секунди сликата е ок, остра, па 5 секунди е таква. Доаѓа до израз кога се гледа публиката во позадина. Истото е и кога се игра ЛШ....фамозната „траса“ :)

Има нешто како noise (не знам дали е баш соодветен збор, photoshop-ерите го викаат тоа како jpeg artifact - така личи), 5 секунди сликата е ок, остра, па 5 секунди е таква. Доаѓа до израз кога се гледа публиката во позадина. Истото е и кога се игра ЛШ....фамозната „траса“ :)

И јас го приметив тоа со кога е публиката во позадина

Гомнари едни идете у ПМ.

Преносов на завидно ниво, со се сите тие ХД техники, иднина на спортските преноси. брао сМРТ.

Супер е вака со резултатот и тајмерот горе да знаеме случајно ако падни гол и да се знае која минута се игра.

Големо невреме има а сигналот го превземаат сателитски, тоа е :nesumjas:

Чекаш 4 години светско првенство, не можат да обезбедат пренос од Русија. Како не се запали таа зградурината да изгори од темел. Па се секирале дали името ќе било МРТВ и СМРТВ.

Копита неспособни.

Па во времето на антени немаше вакви срања бе аман :mad:

Ќе пратиме на rezultati.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom