Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Za toa deka Zaharievski ke bide minimum dva pati koef e 1,10.Za ls covekot bukvalno spiese vo studio

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Абе нема нешто церемонија за отворање? Уклучив МРТ мислев тоа ќе биде сега, појма немам. Инаку студиово е „најубо ти е кнауфче ќе си преградиш за ич пари од една соба две ќе си направиш“

Абе нема нешто церемонија за отворање? Уклучив МРТ мислев тоа ќе биде сега, појма немам. Инаку студиово е „најубо ти е кнауфче ќе си преградиш за ич пари од една соба две ќе си направиш“
Има, Роби Вилијамс треба да пее ама не знам дали ќе се вклучат. Него барем масичкине се сменети.

Има, Роби Вилијамс треба да пее ама не знам дали ќе се вклучат. Него барем масичкине се сменети.
Не можам црвениов тепих или што и да е ова чудо да го гледам, уште џуџе да стават овде и класика Твин Пикс да биде. :D

Не можам црвениов тепих или што и да е ова чудо да го гледам, уште џуџе да стават овде и класика Твин Пикс да биде. :D
Се додека среде пренос не се појави чичето вратар во МТВ во кадарсепшн (прошлото финале), има напредок.

кај сите е шарено или до мојов телевизор нешто е?[DOUBLEPOST=1528993482][/DOUBLEPOST]Се прашувам дали и снимката ќе биде со прекин ваков или не.

Последно уредено:
Сликата им е многу лоша на МРТ(вез пречките што ги имаше)дали е до Телекабел или до мене?Кога се движи камерата ништо не се гледа.

Дечки, ќе коментира некој на радио како што на времето правеа Јанко Илковски или Рубенс Муратовски?

Се додека среде пренос не се појави чичето вратар во МТВ во кадарсепшн (прошлото финале), има напредок.
Сликата од моментот некој ако ја чува, го замолувам да ја постави. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom