BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Nekoja familija trebale da odat na slava nekoja arno ama ne znaele so da oblecat.Na krajot majkata vika:Abe jas imam plava kosa,ke oblecam neso plavo.
Kerkata:Jas imam kafeava kosa,ke oblecam neso kafeavo!
Sinot:Jas imam crna kosa,ke oblecam neso crno!
Tatkoto:A jas gol li da odam vaka kelav!
Nekoj kelav covek vleguva doma i i vika na zenata:ZENOOO brzo soblekuvaj se i sedni mi na glava! Ovaa:Abe mazu sto ti e?
Abe zeno ne me nerviraj,brzo soblekuvaj se i sedni mi na glava.
Posle dolgo ubeduvanje,zenata se soblekla,mu sednala na glava i mazot odma pred ogledalo:I mene posle ne mi stoele siski!?
Nekoj covek imal tri vlakna na glava.Si stanuva eden den odi pred ogledalo i pocnuva da se cesla.Se cesla na desno i edno vlakno mu pagja,se cesla na levo i mu pagja uste edno vlakn
stanal taka coekot so edno vlakno,go cesla na levo-ne mu stoi,go cesla na desno-ne mu stoi,go cesla napred,nazad-ne mu stoi.Na kraj se iznerviral i rekol:Aj zaebi,denes bushav ke odam!
Kerkata:Jas imam kafeava kosa,ke oblecam neso kafeavo!
Sinot:Jas imam crna kosa,ke oblecam neso crno!
Tatkoto:A jas gol li da odam vaka kelav!
Nekoj kelav covek vleguva doma i i vika na zenata:ZENOOO brzo soblekuvaj se i sedni mi na glava! Ovaa:Abe mazu sto ti e?
Abe zeno ne me nerviraj,brzo soblekuvaj se i sedni mi na glava.
Posle dolgo ubeduvanje,zenata se soblekla,mu sednala na glava i mazot odma pred ogledalo:I mene posle ne mi stoele siski!?
Nekoj covek imal tri vlakna na glava.Si stanuva eden den odi pred ogledalo i pocnuva da se cesla.Se cesla na desno i edno vlakno mu pagja,se cesla na levo i mu pagja uste edno vlakn