Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Давање крв? Кај си го чул ова?Kar-Kan-Gangli напиша:Со волан сум во рака од 7 одд. ама пусти страв од давање крв за лекарско неможам да полагам.
Acid напиша:Давање крв? Кај си го чул ова?
Мене воопшто не ми земаа крв кога го вадев лекарското... Збунка си. :wink:
Crazy напиша:Ако не си ја знаеш крвната група, ти земаат крв. Ако ја знаеш мислам дека не е потребно.
Gorco напиша:
(4) Возачот од ставот 1 на овој член, кој поседува возачка дозвола од ,,Б” категорија, не смее да управува со возило чија сила на моторот е поголема од 75 киловати.
intel напиша:Vo isto vreme dodeka na obicnite smrtnici do 21 god. vozrast im se krati uzivancijata koja gi cinela obuka , polaganje i pari, vladata vrabotuva 20 godisni taze vozaci po partiski kluc i im dava vozila so nad ne 75 , tuku 175 kw mokjnost.
Dali znaete kolku soobrakjaki imaat napraveno za ovaa godina i kolku koli iskrsija.
Najsvez primer e redenkata na kombinjta vo Ohrid dodeka probuvale vozenje vo kolona den pred forumot na "epac".
Во Италија едно време беше почетникот до 45 kW да смее да вози.
Ете со самото читање на ова одговорот би бил многу едноставен:Новиот закон за сообраќај мислам дека не се почитува.Лол , луге ,во Гевгелија на 6 Јули имаше рација за моторите , за една вечер во Општина Гевгелија се запленети 403 мотори од 22 до 06 часот сабајле .![]()
Нека дојдат ОхриТ ги има во изобилствоЛол , луге ,во Гевгелија на 6 Јули имаше рација за моторите , за една вечер во Општина Гевгелија се запленети 403 мотори од 22 до 06 часот сабајле .![]()
Па не... со моја кола направија прекршок (паркирање) сега треба јас треба да дадам 45 евра или 25 негативни...Грешка!
Зошто си возел нерегистрирана кола? На возачот му одат бодовите, на неговото конто!
Па не... со моја кола направија прекршок (паркирање) сега треба јас треба да дадам 45 евра или 25 негативни...