V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Се работи за дизел пасат. Ја палам, работи океј, меѓутоа ако и дадам гас пример накај 2000 обртаи почнува да работи нерегуларно, тресе и може да се деси и да изгаси.
Кога беше многу ладно исто така имаше проблем, палеше ама исто нерегуларно работеше и тресеше, се додека не загрее па продолжува нормално.
Уљна пумпа не е, дизните викаат не се, моторот не. Дали е можно да е од бош пумпата електрониката ако има ладен лем? (така ми рекоа, се надевам не утнав)

Ако имате било какво искуство, ве молам споделете.

здраво.сакам да купам
2006 Volkswagen Fox 1.2 i 55 hp

дали некој има искуство со оваа кола.

здраво.сакам да купам
2006 Volkswagen Fox 1.2 i 55 hp

дали некој има искуство со оваа кола.
Тоа е како ВФ Поло но не е како поло и нема врска со како германски производ ,туку може да е мексикански или кинески ,туку ти предлагам Поло да земеш ,а не Фокс или пак опел корса

Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk

POLO 1.4 TDI 2008 ILI OPEL CORSA 1.3CDTI 2008 koe e podobro mani i prednostvi

Здраво. Случајно на оглас налетав на доста багатела vw бандажи. Ама овие се од голф 7мицата и не ми текнува да сум видел вакви на 6ките.
Јас иам голф 6, па ме интересира дали би одговарале да ги зеам.

Мислам дека се работи за vw lyon.

Attachments

• Screenshot_20210901-230605_eBay Kleinanzeigen.jpg
    Screenshot_20210901-230605_eBay Kleinanzeigen.jpg
    759,5 KB · Прегледи: 14
Ве молам за совет од поискусниве членови на форумов:Сакам да земам голф/пасат сега се двоумам.......Голф 6 1.6 тди 2010 или голф 5 1.9 тди 2007 или пасат 2.0 тди 2006.....Буџет околу 5800 6000 €.Немам некое искуство: Предности маани....Голф 5 имал маани со турбото ДПР филтер,какви маани имаат останативе што е попогодно за одржавање кварој делови скапи/ефтини.

Ве молам за совет од поискусниве членови на форумов:Сакам да земам голф/пасат сега се двоумам.......Голф 6 1.6 тди 2010 или голф 5 1.9 тди 2007 или пасат 2.0 тди 2006.....Буџет околу 5800 6000 €.Немам некое искуство: Предности маани....Голф 5 имал маани со турбото ДПР филтер,какви маани имаат останативе што е попогодно за одржавање кварој делови скапи/ефтини.
Golf 5 e vejke stara generacia na koli. Golf 6 ti e vejke ponov model, poudoben, ponova godina, polesen za odrzuvanje, pomalku defeci. Passat ti e golema kola, teska kola a i tie 2.0tdi dosta se problematicni so maslenata pumpa. Se desava da nepravi dovolno pritisok na maslo na prvo palenje taka so motoro ostanva nekolku sekundi bez maslo i so tek na vreme ke procukat kariki, ventili...Izbegavaj 2.0tdi do 2007. Moja preporaka golf 6 i krckajsi. Inace od golf 6 imas i 2.0tdi 110ks so noviot motor.

NuRkAc i jas do pred tri meseci bev vo ista dilema,dali golf 5,golf 6 ili pasat.buzdet da ne recam isto kako tvojot okolu 5500 do maks 6000.bev dosta zainteresiran za golf 6 i dosta prosetav i vidov ama za tie pari slab izbor a i toa sto go ima ne me bendisa,podobrite primeroci se poskapi.zaklucok golf 6 okolu 7000,pasati vidov nekolku slicna situacija.potoa pocnav da gledam golf 5,ima dosta izbor na pazarov od 3500 do 5000 i kako kaj 6 podobrite primeroci se poskapi.kupiv golf 5 2.0 tdi 8v bmm motor goal serija i sega za sega sum zadovolen.

Ми треба рачка за отворање на хауба за поло воџ,
дали некој знае каде можам да најдам(може и половна)

Благодарам

звонам повеќе пати во сервис Митревски/Припор,
дали некој знае дали работи или веќе не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom