ilija^veles
Nick Sloter
- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 1.050
- Поени од реакции
- 41
Како стојат годинава?
Gordon замина во Detroid, штета
Gordon замина во Detroid, штета

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога почнува новата сезона?
Како стојат годинава?
Gordon замина во Detroid, штета![]()
pa treba da dojde nekoj pojak, rose e jak ama ne moze site utakmici da gi izigra na nivo, letoska ja mislev deka Kobe ke dojde, mn se pisuvase po mediive, ama nisoСе ослободија од Тајрус Томас и Џон Салмонс... Дојдоа Хаким Ворик, Џо Александер (кој е пратен во Д-лигата), Ејси Ло и Флип Мареј.
Што значи го ослободуваат спиокот со плати и се спремаат за доведување на некоја супер ѕвезда на лето. Веројатно Двејн Вејд.
се најавува доаѓање на една ѕвезда: двејн вејд, леброн џејмс или крис бош. јас најмногу би сакал да дојде леброн![]()
знам дека се најавуваше дека заминува па затоа мислев....Тешко дека ке дојде Леброн он останува во Кливленд или ке иде во NY, а ако си иде Вејд од MIAMI, прв фаворит за него е Чикаго па да се надеваме дека ке дојде.
Инаку ни останаа уште 2 утакмици, едната се игра утре против Бостон на домашен терен и последната утакмица е со Шарлот чиј сопственик е легендата на Чикаго Мајкл Џордан па да се надеваме дека ке ни ја "пушти". Очекувам 2 победи затоа што ако имаме исти скор со Торонто они идат во play off.![]()