СП 2018 - Група Х (Полска, Сенегал, Колумбија, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Како си наместија Јапонија и Сенегал. :вонзем:
Сега единствено можно и Колумбија и Полска да одат натаму е
Да изиграат 3:3, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 1:0.
Да изиграат 2:2 и да ги победат Јапонија односно Сенегал со 2:0
Да изиграат 1:1, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 3:0.
Да изиграат 0:0, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 3:0.

Па не, со секое нерешено денеска и победа и на Колумбија и на Полска од 2 или повеќе разлика во следно коло одат и двете.
Има и варијанти со победи од 1 разлика ама многу се сложени :D

scezni kakva uzasna preglednost, ne ni imase pretstava deka tuka e mina, mozese i da ja sece ovaa topka, vtor mec, vtor pat kumuva na gol. Uzasni se poljacive, ne ocekuvav tolku losi da se, bar do sea, cela so senegal i eve sega celo poluvreme se mizerija, najslaba evropska reprezentacija se na svetskovo spored prikazanovo.

Овај Кинтеро и претходното светско кинеше ама скрос се изгуби од мапата глеам Колумбија и Аргентина играл, коментаторо дури рече ни минута не изиграл во квалификациите.. Изглеа има јако изиграно на месец-два пред светско и го имат земено и еве го сеа пак кини.. Класика јужно/латино-американец. За Светско живеат овие.. Маркез уште пред 12 години во Барса умрен беше но ене го петто светско игра и мексички Пабло Ескобар станал во меѓувреме

Што направил бе Левандовски линии по косата, кај стои ваков фриз на славик фудбалер[DOUBLEPOST=1529867017][/DOUBLEPOST]
Овај Кинтеро и претходното светско кинеше ама скрос се изгуби од мапата глеам Колумбија и Аргентина играл, коментаторо дури рече ни минута не изиграл во квалификациите.. Изглеа има јако изиграно на месец-два пред светско и го имат земено и еве го сеа пак кини.. Класика јужно/латино-американец. За Светско живеат овие.. Маркез уште пред 12 години во Барса умрен беше но ене го петто светско игра и мексички Пабло Ескобар станал во меѓувреме
и оној Муса што го спомна, да играше онака во Лестер ехе Варди одамна ќе им беше забораен

Ауу какво дно се полјациве еј.....

Убедливо најголемо разочарување па макр и да ја свртат магично..

Не е ни до резултатот колку што е до играта..изгубено делуваат утакмица ипол на светсково како дебитанти да се...[DOUBLEPOST=1529868344][/DOUBLEPOST]
Како си наместија Јапонија и Сенегал. :вонзем:
Сега единствено можно и Колумбија и Полска да одат натаму е
Да изиграат 3:3, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 1:0.
Да изиграат 2:2 и да ги победат Јапонија односно Сенегал со 2:0
Да изиграат 1:1, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 3:0.
Да изиграат 0:0, потоа да ги совладаат Јапонија односно Сенегал со 3:0.
Да бе, ја наместија.

Пошто Сенегал сега во последно коло против Гибралтар игра па сигурно имаат победа..

Сенегал ако изгуби во следно коло отпаѓа..

Јапонија ако изгуби од Полска а Колумбија ги победи Сенегал (двете опции реални) тогаш Јапонија ваљда ќе отпадне..

До 90та минута ни Сенегал ни Јапонија нема да бидат сигурни дали ќе одат понатаму, ако победеа денеска кој и да ќе победеше ќе беше 100% сигурен...

Така да, не, ниту една репрезентација не би наместила за да се тресе уште едно коло до 90та минута против поискусен и подобро рангиран противник кога може уште во второ коло да си обезбеди пласман во следно коло .

Ел Тигре
Пољациве се скрос утепани, тројца асолни играчи немаат во екипава

Види ги бе едвај чекаат да заврши утакмицава

Fala vi sto mi raskazavte za ljubovniot zivot na James i toa sto bil zet i sura so Ospina.Epten bitna informacija :D

Не знам колку го имате пратено Оспина во Арсенал, но мајстор е за глумење повреди, секоја втора интервенција на голот и се фаќа за рамото или за ногата, ќе ја направи таа болната гримаса, ептен професионално го прави тоа, и така успева да потроши минута две :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom