СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Исто е како муслимани фанатици да се навредуваат од симболот на хомосексуалците...

Абе гледајте го мечот, 60% посед за швајцарија, дупло повеќе додавања, 20-13 со шутеви, помалку фаули ... Чиста победа.

А за политичките моменти, видовте дека Вучиќ уште од Београд побарал особено Швајцарија да биде поразена убедливо.

Исвиркувањето на Швајцарската химна, па на играчите албанци, па пеењето песни ш*птар, косово ... Па слики од Младич ...

Патем од кога тоа правење двоглав орел била провокација за некого, дали тоа значи дека самото албанското знаме е провокација ?

Да поразот им беше тежок, пошто косовски албанци им дадоа голови од кој едниот на 90 мин. но сега да не се фатат за сламка или и овој пат сакаат да слават порази, како што историски го прават тоа.

Никој не им е виновен, го преспаа второто полувреме.

ах сирот србофилу...иронија беше тоа, бидејќи цела недела се занимаваат со шип-царци...ај сега оди број ги успесите на Србија!!!
Не постои србофил, се вика србоман. Друга работа не може да биде некој србоман на кој мајка му е од Србија. Значи јас сум србоман колку што си ти шиптароман, ако се разбираме.

Не постои србофил, се вика србоман. Друга работа не може да биде некој србоман на кој мајка му е од Србија. значи јас сум србоман колку што си ти шиптароман, ако се разбираме.
http://www.makedonski.info/show/србофил/м
ама ти си бил ..... , нема потреба за понатамошно објаснување...затоа не знаеш што значи додавката фил!

У реду, дај сеа прекинете ја дискусијава. Кур ме заболе и за Швајцарија и за Србија. Светско е дај да збориме за фудбал малце, доста по цела година се збори за политика у курац.

http://www.makedonski.info/show/србофил/м
ама ти си бил ..... , нема потреба за понатамошно објаснување...затоа не знаеш што значи додавката фил!
Абе легенда си, прво ми кажуваш дека сте ноќна мора на србите (кој сте вие? швајцарците?). После ми викаш оди број ги успесите на Србија. Па чии успеси ти броиш? Што тоа успеала Албанија во спортот?
Јас на пример никад не сум навивал за Чешка заради Јанкуловски, за Австралија заради Стерјовски и за ред други репрезентации каде што игра некој "наш" кој си го дал гзот под кирија(патриоти од туѓина не ми се потребни). Може Шакири да покажува, орли, чавки и друга живина ама џабе му е кога не одбрал да игра за родното Косово. На ваше место, тој за мене би бил предавник.

Абе легенда си, прво ми кажуваш дека сте ноќна мора на србите (кој сте вие? швајцарците?). После ми викаш оди број ги успесите на Србија. Па чии успеси ти броиш? Што тоа успеала Албанија во спортот?
Јас на пример никад не сум навивал за Чешка заради Јанкуловски, за Австралија заради Стерјовски и за ред други репрезентации каде што игра некој "наш" кој си го дал гзот под кирија(патриоти од туѓина не ми се потребни). Може Шакири да покажува, орли, чавки и друга живина ама џабе му е кога не одбрал да игра за родното Косово. На ваше место, тој за мене би бил предавник.
зошто ретерираш, во право беше, србоман се вика, не србофил...

Ајде, доста беше дискусија на оваа тематика, да нема санкции, продолжете по ПП ако сакате :)

Невероватен си..ист како тие што пишуваат по новини. Јас не го сметам како успех победата на Швајцарија, ниту ме заболе да го викнам Шаќири предавник зошто игра за Швајцарија. Им се чудам на србите ( и србофилите) што толку се опседнати со албанците..
Јас навивам за Аргентина во ова светско првенстсво , па дури ако минимално има шанси да оди понатаму, ако паднат против швајцарците, за нив ќе навивам...ама ти очигледно не можеш тоа да го разбереш, затоа ќе прекинам после овој пост.

Луѓе,дајте бе..од Албанциве од форум освен Тони,можеби и Али Паша да не барам сеа,другите немате завртено по овие теми. Не е мое да кажувам кој да пишува,кој не,ама тепале Швајцарија со 2 гола на Албанци и одма се појавувате како печурки после дожд..Ако тепаше Србија гарант никој немаше да се појави. Дарданиа,Пуно,ајде калма малце,одите у политички случувања,таму бистрите вода..

Albanija (pa ni Kosovo) ne igraat na Svetsko (nitu igrale)...taka da ne znam shto go tupite. Shakiri i Dzaka se Shvajcarci. :D

На крај е небитно кој какви испади направил, money talks=bullshit walks, на ЕП Швајцарија ја победи Албанија, да играат во квалификации со Косово ќе им напикаат 5-6 посебно ако им треба гол разлика, Озил во квалификации против Турција им даде 2 и имаше асистенција, ги уби, гу уништи скроз, секој гол, секое движење и капка пот ќе бидат во корист на репрезентација за која играат, ќе остане дека Швајцарија отишле во втор круг и дека Албанија никогаш не била на СП и многу веројатно никогаш нема ни да се пласира.

Мене друго ми беше чудно, колкава е разлика во физичка спрема помеѓу играчи од ПЛ и руска лига каде што игра Ивановиќ, човекот немаше сила да заобиколи противнички играч и ја исфрлаше во аут и корнер колку да се отараси од топката.

Абе Ивановиќ во ПЛ беше во цветот на младоста, а овој ивановиќ има 34 години и ја со мојава физичка спрема би го вртел како на рингишпил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom