Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не постои србофил, се вика србоман. Друга работа не може да биде некој србоман на кој мајка му е од Србија. Значи јас сум србоман колку што си ти шиптароман, ако се разбираме.ах сирот србофилу...иронија беше тоа, бидејќи цела недела се занимаваат со шип-царци...ај сега оди број ги успесите на Србија!!!
http://www.makedonski.info/show/србофил/мНе постои србофил, се вика србоман. Друга работа не може да биде некој србоман на кој мајка му е од Србија. значи јас сум србоман колку што си ти шиптароман, ако се разбираме.
Абе легенда си, прво ми кажуваш дека сте ноќна мора на србите (кој сте вие? швајцарците?). После ми викаш оди број ги успесите на Србија. Па чии успеси ти броиш? Што тоа успеала Албанија во спортот?http://www.makedonski.info/show/србофил/м
ама ти си бил ..... , нема потреба за понатамошно објаснување...затоа не знаеш што значи додавката фил!
зошто ретерираш, во право беше, србоман се вика, не србофил...Абе легенда си, прво ми кажуваш дека сте ноќна мора на србите (кој сте вие? швајцарците?). После ми викаш оди број ги успесите на Србија. Па чии успеси ти броиш? Што тоа успеала Албанија во спортот?
Јас на пример никад не сум навивал за Чешка заради Јанкуловски, за Австралија заради Стерјовски и за ред други репрезентации каде што игра некој "наш" кој си го дал гзот под кирија(патриоти од туѓина не ми се потребни). Може Шакири да покажува, орли, чавки и друга живина ама џабе му е кога не одбрал да игра за родното Косово. На ваше место, тој за мене би бил предавник.
Невероватен си..ист како тие што пишуваат по новини. Јас не го сметам како успех победата на Швајцарија, ниту ме заболе да го викнам Шаќири предавник зошто игра за Швајцарија. Им се чудам на србите ( и србофилите) што толку се опседнати со албанците..Абе легенда си, прво ми кажуваш дека сте ноќна мора на србите (кој сте вие? швајцарците?). После ми викаш оди број ги успесите на Србија. Па чии успеси ти броиш? Што тоа успеала Албанија во спортот?
Јас на пример никад не сум навивал за Чешка заради Јанкуловски, за Австралија заради Стерјовски и за ред други репрезентации каде што игра некој "наш" кој си го дал гзот под кирија(патриоти од туѓина не ми се потребни). Може Шакири да покажува, орли, чавки и друга живина ама џабе му е кога не одбрал да игра за родното Косово. На ваше место, тој за мене би бил предавник.
Ајде, доста беше дискусија на оваа тематика, да нема санкции, продолжете по ПП ако сакате![]()