Тууу бе, абе ова стварно честа појава било. Ништо чудно што моите толку ме тераа како дете да одам да ми го скалпнат. Таа жила никогаш нема да ти се скине, и да не ти постои (освен можеби преку сунет, бидејќи уште точно немам сватено што им се случува со сунет). Жилата е спој помеѓу (нема да користам латински термини) главата (поточно кај отворот) и кожата. Кога ја тегнеш кожата, таа може да се тегне до каде што ти дава оваа жила. Ако не можете повеќе да ја повлечете кожата од самата граница на главата т.е. ни главата да не може да биде целосно одкриена, тогаш тоа не значи дека си невин, туку дека имаш чест машки медицински проблем. Не знам точно што е тоа, но препоручливо било да се среди проблемот што порано бидејќи како што разбрав може да ти донесе многу поголеми проблеми кога ќе пораснеш (ако уште го немаш средено). Јас го имав како дете.
За тие што уште го имаат: Точно е дека при мастурбирање може да се скине (т.е. олабави), па да можеш да ја тегнеш цела кожа, но може тоа на било кој начин само ако ја тегнеш кожата, не мора да чекаш баш на секс за тоа па да умираш од болка за време кога треба да уживаш. Мене доктор тоа ми го сецна, мислам дека негде кога имав 8-12 години. После тоа јас сеуште ја имам таа жила, но овој пат кожата се тегне до самиот крај.
За тие што го немаат овој проблем: Жилата никогаш нема да ти се скине целосно (освен ако не знам, ја сечеш со нешто), туку само ќе те потпекува доколку го тегнеш т.е. ако го ставаш на суво.