Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
A dali na site im se kine, ili ne?
Sfativ deka tie sto pocesto si go drkaat :drk: im e poomeknato i polesno se izvlekuvaat od ovaa situacija, ali dali ako cesto si go drkas znaci deka NEMA da ti se skine? Coece za ova prv put slusnav tuka, ali epten me uplasivte, sea mi e strav da se doblizam do devojce :P

Bibo напиша:
Sfativ deka tie sto pocesto si go drkaat :drk: im e poomeknato i polesno se izvlekuvaat od ovaa situacija, ali dali ako cesto si go drkas znaci deka NEMA da ti se skine? Coece za ova prv put slusnav tuka, ali epten me uplasivte, sea mi e strav da se doblizam do devojce :P

Што ќе ти се женски само „главата“ ќе те боли, остани си на дркањето.

You little wanker, марш право дома.
punish2rd5.gif

Bibo напиша:

Т бе па и ти и да те боли, ќе пројде, после знаеш дека нема повеќе да те боли. Нема потреба да се плашиш од женски тие нема да ти го изедат „Џони“

Dobro be pa i vie pa, SE ZEZAV koa rekov deka sea mi e strav da se doblizam do devojce, ne prepostavuvav deka ste do tolku TOCAK pa da mislite deka stvarno sum mnogu uplasen. LOL
Sakav samo da kazam deka porano nemav slusnato za ovaa stvara i deka mi izgleda na mnogu bolno nesto ali nema veze... ;)

жити мажот што се плаши од малку болка, ќе те боли е ти помине, нема цел живот да те боли.

Ja sum cul za pickina zila ama ne sum nasol nikad toa od muabetot ke ti ja iskinam picnata zila ...a i za ovoa kurceva zila ne sum cul ni sum videl kaj mene a kaj drugi ne sum proveruval...

Mada ja mislam deka moze e nekoja koza da ga jebem pojma nemam mene mi e sovrshen od rodjenje ne znam sto da kazam

ама сте направиле фрка,не боли лично мене не ми се десило али пред неколку години кога бевме на одмор еден другар со една цел ден го преседоа у стан и тоа се ковале буквално цел божји ден,и јебига пресушила малата и од толку трлање на овој му пука жилата,ние влагаме во стан он искача од соба угол гол и трча накај вц,пуни раце крв,првин помислив коа го видовме си го држи со крвои или оваа му го гризнала или му го опнала со нешто ебаго може и скурчило од цел ден,али не бе од убаини се десило :pos:
значи не е којзнае колкава болка,барем колку он што кажуваше :pos:

Abe moze da pukne,ama soznam jas licno mislam deka sansite se mn mali.Dali oti mi se nema deseno pa zatoa,ama mislam deka toa ne se slucuva bas taka ednostavno!

Mi spomnaa nesto za ova.. Ama ne go sfakam bas.. Zatoa bi sakala vas da ve prasam sto e potocno toa? Zasto MORA da pukne taa zila za da uziva maskoto pojse vo sexot..? Sto e taa zila?.. Mi rekoa imalo krv.. Boli?
aj pliZ odgovorcinja.. Zs me zaintrigira temava.. Sakam da znam so e toa.. :smir:

Вака сега.... Тоа не се случува кај сите, туку само кај оние на кои кожичката од пенисот им е залепена за глансот (Fimoza) Значи не пука никаква жила туку се одлепува кожичката. На некои сама им се одлепува во текот на односот, а некои пак мораат да одат на уролог за да им ја сецнат со скалпел. :toe:

Abe toa im se desava znaci na onie koi ne ebele i se razdevichile mnogu kasno kao posle 20 ta godina pa im fatilo ko rdza na kozata li ?

E stvarno znachi zaebano e da si 20 godisna devica , doduse imav eden drugar mi kazuese sea mi tekna...on kao koa go razdevicila edna zenska mu tecelo krv i od toash mrzi zenski se plasi od niv, ja pa mislev me laze sramezliv e ili peder ama izgleda imalo i toa.

On mi rece deka posle toa mu bil mnogu osetliv pa ne mozel da izdrzi poveke od minuta da ne svrshi , ja pa mislev laze koa ono greota be stvarno sea mi tekna ke mu se javam da mu se izvinam u piucku mater

smalldick.jpg

Ova e chesta pojava. Kozickata shto go pokriva glans penis ili glauchka vo predelot na frenulum e mnogu napred i sprechuva glauchkata potpolno da se otkrie. Toa doveduva do problemi so odrzuvanje na higiena na glauchkata i povremeno cepenje za vreme na e...je. Ako ne se spushti sama so drkanje i e..nje toplo preporachvam hirushka intervencija koja trae 5 min. Toa ne e sunet ne se otstranuva kozata chto ja pokriva glauchkata tuku so skalpel se secnuva vrskata pomegu kozata i glans .Kaj nas poradi zaostanatost na roditelite i doktorite mnogu luge ziveat so toj problem cel zivot. Ova se otstranuva kaj lugeto so sunet no tie pobrzo ja gubat osetlivosta na glauchkata koja postojano se trie pri sekojdnevnite dvizenja. :helou:

мене shaft-от ми е сосем одделен од glans-от...така да сега лизга без проблем при:drk:...
одделувањето се случуваше постепено кај мене...прво се оделува мал дел, па со повеке дркање, ке се оддели цела
значи немам гајле:wink:

Тоа оддамна ми се скина и неможев да се свестам цела недела. Важното е што потоа си немаш мака, ама првиот пат е крваво.

Тууу бе, абе ова стварно честа појава било. Ништо чудно што моите толку ме тераа како дете да одам да ми го скалпнат. Таа жила никогаш нема да ти се скине, и да не ти постои (освен можеби преку сунет, бидејќи уште точно немам сватено што им се случува со сунет). Жилата е спој помеѓу (нема да користам латински термини) главата (поточно кај отворот) и кожата. Кога ја тегнеш кожата, таа може да се тегне до каде што ти дава оваа жила. Ако не можете повеќе да ја повлечете кожата од самата граница на главата т.е. ни главата да не може да биде целосно одкриена, тогаш тоа не значи дека си невин, туку дека имаш чест машки медицински проблем. Не знам точно што е тоа, но препоручливо било да се среди проблемот што порано бидејќи како што разбрав може да ти донесе многу поголеми проблеми кога ќе пораснеш (ако уште го немаш средено). Јас го имав како дете.
За тие што уште го имаат: Точно е дека при мастурбирање може да се скине (т.е. олабави), па да можеш да ја тегнеш цела кожа, но може тоа на било кој начин само ако ја тегнеш кожата, не мора да чекаш баш на секс за тоа па да умираш од болка за време кога треба да уживаш. Мене доктор тоа ми го сецна, мислам дека негде кога имав 8-12 години. После тоа јас сеуште ја имам таа жила, но овој пат кожата се тегне до самиот крај.
За тие што го немаат овој проблем: Жилата никогаш нема да ти се скине целосно (освен ако не знам, ја сечеш со нешто), туку само ќе те потпекува доколку го тегнеш т.е. ако го ставаш на суво.

lele u pm ova ne izglea dobro izglea ke treba da idam na doktor za ova...a HCL aj ako mozes objasni kako ide se toa na doktor?kako se vodeshe toa kako opreacija ili?i dali bolese?so anestezija ti go pravea ili ne?ako znae nekoj neka pise...:helou:

Тууу бе, абе ова стварно честа појава било. Ништо чудно што моите толку ме тераа како дете да одам да ми го скалпнат. Таа жила никогаш нема да ти се скине, и да не ти постои (освен можеби преку сунет, бидејќи уште точно немам сватено што им се случува со сунет). Жилата е спој помеѓу (нема да користам латински термини) главата (поточно кај отворот) и кожата. Кога ја тегнеш кожата, таа може да се тегне до каде што ти дава оваа жила. Ако не можете повеќе да ја повлечете кожата од самата граница на главата т.е. ни главата да не може да биде целосно одкриена, тогаш тоа не значи дека си невин, туку дека имаш чест машки медицински проблем. Не знам точно што е тоа, но препоручливо било да се среди проблемот што порано бидејќи како што разбрав може да ти донесе многу поголеми проблеми кога ќе пораснеш (ако уште го немаш средено). Јас го имав како дете.
За тие што уште го имаат: Точно е дека при мастурбирање може да се скине (т.е. олабави), па да можеш да ја тегнеш цела кожа, но може тоа на било кој начин само ако ја тегнеш кожата, не мора да чекаш баш на секс за тоа па да умираш од болка за време кога треба да уживаш. Мене доктор тоа ми го сецна, мислам дека негде кога имав 8-12 години. После тоа јас сеуште ја имам таа жила, но овој пат кожата се тегне до самиот крај.
За тие што го немаат овој проблем: Жилата никогаш нема да ти се скине целосно (освен ако не знам, ја сечеш со нешто), туку само ќе те потпекува доколку го тегнеш т.е. ако го ставаш на суво.

Сунет е лекот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom