Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
lele u pm ova ne izglea dobro izglea ke treba da idam na doktor za ova...a HCL aj ako mozes objasni kako ide se toa na doktor?kako se vodeshe toa kako opreacija ili?i dali bolese?so anestezija ti go pravea ili ne?ako znae nekoj neka pise...:helou:

Рачунаш копиљ сум бил тогаш. Ама не е ништо посебно, ме легнаа на кревет, такви чопор сестри која попрво да ми го извади и да го спреми. :helou: Кога дојде докторот за неколку секунди ме сецна, малку заболе, малку крв потече и толку. Ништо посебно, нема потреба од анестезија. Целиот процес беше помал од 5 минути. Само види си дали стварно го имаш тој проблем. Ако неможе главата цела да ти излезе, тогаш ваљда го имаш тој проблем. Башка рачунаш можеш и сам да го искинеш, само малку јуначки да потегнеш т.е. да ја повлечеш кожата.

Сега баш проверив, таман ми е на мене :drk: :pos:

И мене ми е таман. Ни кажуваа за ова на систематски. Па одма проверивме сите таму :pos:

Темата нема да иде во Чек Дис Аут.
Ако на некој му се фаќа сеир или сака да се зеза,комотно нека си отвори нова тема или правете муабет во социјалните групи.
Во овој подфорум и на оваа тема,не.
Ако имате нешто да кажете сериозно,и во контекст на темата,повелете,ако не - повелете во Чек дис Аут.

Незнам за вас ама јас дефинитивно не би сакал да ми се скине тоа чудо. Глеав на сликите и кај мене е малце подебела таа кожичка што и дава ефект као на демек поцврста, ама па ако се скине, ке боли коа да ми го стаиле на гилотина. И да, како што кажаа погоре, мастурбирајте редовно, оти со малце тренинг и еве навлаката на пенисот ми се спушта до пола надоле без да се "скинам". А бај д веј на муслиманите коа им праат сунет, уствари таа кожичка ја кинат? Или пак цела навлака ја тргаат? Ако е второво ондак мое сочувство:smir:

Јас имам присуствувано на сунет како се прави. Кај нас сунет прават, леее бетер од свадба. И да сум видел како изгледа(без погрешни сваќања)пенис со отсечена кожичка. I hate it ! :nesvest:

Јас имам присуствувано на сунет како се прави. Кај нас сунет прават, леее бетер од свадба. И да сум видел како изгледа(без погрешни сваќања)пенис со отсечена кожичка. I hate it ! :nesvest:

Ако не се лажам мислам дека во Америка им ја сечат од раѓање, ама не поради религиозни причини, туку поради медицински.

Ако не се лажам мислам дека во Америка им ја сечат од раѓање, ама не поради религиозни причини, туку поради медицински.

Хигиената е во прашање. Похигиенски било ако ја немаш таа кожичка

ne be brat ne moze glavava cela da izleze izglea si go iam problemot ama jebiga sto mora mora...a za sam da go napraam toa nema sansi zatoa sto sum mnogu zaeban po tie raboti odma mi se vrti ke se onesvestam u pm:vozbud:zatoa vo osnovno ne idev na 4asovi po biologija od toa kletki i organi i takvi raboti celo vreme se gubev:helou:

Дури и од "религиски" аспект сечењето е поради зголемена хигиена.

Ebam so decenii a nemav pojma za takva zila , valjda nema sea da mi se skine ko za maler, mada mene ne moze toa da mi se desi cim me vidat odma se vlaznat zenite taka da ova se desava garant na neiskusni koi go butale ni sami ne znaat kade :pos2:

Уште не сфаќам како може да се скине, Ќе замолам некого да стави слика од тоа како пенисот е без и со скината жила, дека со објаснување не ми конта некако.

UFF...decki fala za sovetite..dosta pomognaa..samo neznam mene do kaj mi e so toa problemot..nekad znae da izleze a nekad ne...dobro dur sum mal kje odam da go resam problemot:D:D

Ај тие шо се фалат да не се фураат многу зш на форумов имат и деца и мојт да стресат некоја глупост па да ги носите на душа и остај то за нокоја година нема да можете за мочајне да си ги извадите.:vozbud:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom