Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
finata e da ne reklamirame portfolia tuku stavaj si po nekoj fotka tuka. :)

btw kpbKengur fala na komplimentot, inaku domatite gi barav dva dena dodeka gi najdam a zoltiot domat ne bese bas zolt ama so color replacement na aparatot nekako promniv boja, do nekade zato e toj malku cude, fotografiite ne mi se bas naj naj seuste se usovrsvam a i steta so nemam podobra oprema :)

еве уше некоа слика...
IMG_0814.jpg

IMG_0732.jpg

IMG_0798.jpg

IMG_0751.jpg

и нормално,сите се без фотошоп

еве ги моите цветчиња:):)

Attachments

• DSC08640a.jpg
    DSC08640a.jpg
    66,2 KB · Прегледи: 240
шефе респекат и за сликите,а богами и за апаратот.

Pa od kaj da pocnam nemozam da gi iskomentiram site fotografii, osobeno mi se dopagaat na Tarzan navistina interesni se , potoa ,dobro e cveketo na tockest super eksperimentirano so svetlo, neo geo odlicna arhitektura , interesni detali. I Misticen interesna kompozicija so poslednite dve fotki , super ideja so senkite i svetloto.

eve vi uste sliki od mojot drag sonyericsson w810i :
dsc00457zz5.jpg

ova e slikano na edno privatno ezero vo blizina na rosoman

dsc00563hy0.jpg

dsc005622sk2.jpg

ovie dve sliki se slikani za vreme na vozenje so avtobus(zacuduvacko e neli,poradi kvalitetot)

еј таа третата слика супер ти е. Браво :) и јас сеа ќе се прам фотограф:tapp: супер поглед имам јас од балкон па еве нешто овие дена што чкрапав со телефончето

http://aycu12.webshots.com/image/14771/2002117776625377260_rs.jpg
http://aycu36.webshots.com/image/15555/2002131466374738028_rs.jpg

колку за почеток очекувам забелешки, пошто сум аматер :)

иначе засега многу ми се допаѓаат фотографиите на Тарзан
DSC00497.JPG

pa kako amater dobar si , gledam nova bitola si ziveel nad vero :) za so telefon super se ;)
a i makedonce super fotografii si ftil vo dvizenje i toa so mobilen ;) osobeno boite super se

eve nesto moe od 50 fotografii konecno ja fativ :)

splash.jpg

Pa interesno gledam temata ti e verski objekti, i arhitektura, interesni se si ekspirementiral so agol, samo treba da se obidis od podaleku da gi fatis i da se gledaat ornamentite na fasadite i slicno, inaku loso e vo makedonija sto ima elektricni kabli , da nemozis rajat da fotografiras, isto taka posebno mi se dopagaat prvta i poslednata.
'
domatrefleksija.jpg

eve uste edna fotografija od mene, tema refleksija, na ogledalo e fotografiran domatot.

еве една слика од минатотo зимо,

DSCN1037.jpg
[/IMG]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom