Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
16 и сега што?? Ти сакаш цел Милан да игра? Така?

16 и сега што?? Ти сакаш цел Милан да игра? Така?

Знаев дека не си баш најсозреан, без навреда, ова со најдобра намера ти го кажувам.

Не, несакам цел Милан да игра, САКАМ ИТАЛИЈА ДА БИДЕ ЕВРОПСКИ ПРВАК, па ако треба ни еден од Милан да не игра!!!

Јас бев прв што критикував што играше Амбро место Де Роси!

Ама Пирло мора да игра!!! И сакал ти или нејќел Пирло ќе игра, тој е креативецот, тој е двигателот, тој е све во средината на Италија!!

Имаше лоша сезона со Милан(втор дел), ама на мечот со Холандија беше еден од подобрите, и едноставно играч од негов калибар мора да игра!!!

Сега јасно ти е?

------------------Bufon----------------------
Zambrota---Barzagli---Kielini----Groso
---Kamoranesi--Gatuso---Pirlo---------
------Kasano----------------DelPjero----
------------------Toni-----------------------

Jas sum za vakva kombinacija.

Брат те сваќам ама сакам да кажам дека јас смислам дека со таа формација ке има шанси...Ти на тоа веднаш се спротистави... Секој има свој поглед на играта и играчите... Според мене Пирло е многу подобар од Амбро... А зошто не се запрашаме зш Акилани не добие шанса?? Касано во средината е подобар од него?? Јас нај искрено не бев задоволен од Замброта минатата уткмица... Зато и Панучи го ставив прв состав... Инку и јас сум за ИТАЛИЈА и јас сакам да е Европски првак, ама со ај трењер многу тешко ке биди...

------------------Bufon----------------------
Zambrota---Barzagli---Kielini----Groso
---Kamoranesi--Gatuso---Pirlo---------
------Kasano----------------DelPjero----
------------------Toni-----------------------

Jas sum za vakva kombinacija.

си ја утнал работата

Италија нема одбрана , факт , и оваа комбинација меѓу Киелини и Панучи е шит , што е со тимов , смешки се во дефанзивниот ред .

Ех Замброта Замбротааааааа........

ПАНУЧИ МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее

БУФОН МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ИМА ЛИ НЕКОЈ ПОДОБАР?:????????????НОРМАЛНО ДЕКА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

Ах, ...... зошто немаме среќа, зошто имаме неколку дибеци во тимот ... рррр..

Накратко оцени ..

-Буфон 10
-Замброта 4 :( имаше неколку добри продори инаку за голот 1 ќе добиеше
-Панучи 7 за пеналот му скратив некоја оцена, пс. шо е овај Lucky Luke за итаљаните
- Киелини 7 стандард, закон во одбраната, и асистенцијата :)
- Гросо 8 колку спасваше назад и колку корисни топки нафрли
- Каморанези 6 - пак слабоо, т.е. просечно, 6ката му е за трчањето и за 10те километри пред да излези. инаку и него ќе му скратев уште нешто.
- Де Роси - 7 секоја чест за играта
- Пирло - 3 мајсторе шо пиеше?, дефинитивно е надвор од форма
- Перота - 1 го виде некој???
-ДелПјеро 7 го воскресна нападот браво само уште нешто да реализираше
- Тони 7 еее да го признаеја голот :) напаѓачов е закон само некако нема среќа
- Касано 6 добар е можи треба да добие шанса следниот меч
другите не ги коментирам оти ичништо не видов од нив.

п.с. Зошто не сакаат судиите толку многу?

ппс :@ Корн шо му фали на составот?

ФАК! :nerv:
Ама ајде имаме шанси за понатака (ако не победи Франција се разбира, шо според мене тешко дека ќе тепа вечер)....

1.Ево е сега табелата, ако Холандија тепа ќе е вака
Ова, е втор избор за мене вака да заврши со победа на Холандија (освем ако Холандија тепа со 3 или најубо со +4 разлика шо е скоро невозможно, ама тогаш можат овие Холанѓаниве да му ја дат на Романциве)

2.А ова табела ќе е најуба

Вака ќе мора Италија да ја тепа Франција, Холандија ќе мора исто така да ја тепа Романија, а во случај во нерешено, Холандија - Романија, пак добро ќе е...

3.Третиот избор, најцрн за Италија е вака...

Ех, сега вака отпаѓаме(мислам дека сум во право, ако сум имам некоја грешка поправетеме...)
Италија и да победи против Франција,а Холандија да ги тепа Романија Холандија и Франција влегват, освем ако Италија ги тепа со 4гола разлика или повеќе (зависи колку Франција ги тепа на Холандија).
Ако заврши нерешено Холандија - Романија, а Италија тепа, тогаш влегват Холандија и Франција (повторно истото, Италија мора да ги тепа со 4гола или повеќе)
Потоа ако Холандија изгуби од Романија (тешко, но не и невозможно) а Италија ги тепа Франција, тогаш одат Романија и Франција... (да не се повторвам пак она шо е со головите повеќе од 4 :))

И толку од мене...
А да. Уште нешто :)... Затоа фанови на Азурите навивајте вечер за X.
Да, сега е толку од мене :)

Моментална табела: Одиграни, победи, нерешени, изгуби, даени гола, примени гола, и бодови, (такви се бројките по редослед)

Holand 1 1 0 0 3 0 3
Romania 2 0 2 0 1 1 2
France 1 0 1 0 0 0 1
Italy 2 0 1 1 1 4 1

1.Победа на Холандија:

Holand 2 2 0 0 ? ? 6
Romania 2 0 2 0 1 1 2
France 2 0 1 1 ? ? 1
Italy 2 0 1 1 1 4 1

2.Нерешено Холандија - Франција:

Holand 2 1 1 0 ? ? 4
Romania 2 0 2 0 1 1 2
France 2 0 2 0 ? ? 2
Italy 2 0 1 1 1 4 1

3.Победа на Франција

Francija 2 1 1 0 ? ? 4
Holandija 2 0 1 1 ? ? 3
Romanija 2 0 2 0 1 1 2
Italy 2 0 1 1 1 4 1

Извинете ако има некои грешки, затоа што една табела не ја кажвеше на форумов шо ја презедов на livescore.com :smir:
Ејјјј, уште нешто... :pos2:
Кажете и која табела ви одговара највеќе вас и појќе не ве "ѓњавам":pos2:

Битно е само Италија да ја победи Франција во следно коло и Холандија да не изгуби од Романија.
Италија во тој случај сигурно ќе се пласира во 1/4 финале, не требаат многу математики.

Битно е само Италија да ја победи Франција во следно коло и Холандија да не изгуби од Романија.
Италија во тој случај сигурно ќе се пласира во 1/4 финале, не требаат многу математики.
Точно...Истото го мислам....

Точно, залудно ќе е победата на Италија ако ја тепа Франција, а Романија ги тепа Холанѓаниве... :smir:
Ќе биде "дежаву" како шо си ја наместија Шведска-Данска, 2004...
Едит: Заборавив да ти споменам дека, повторно, Франција ако ја тепа Холандија (а губи) тогаш залудна ќе е победата (Италија - Франција)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom