90210

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување
На Сител прв пат ја закачив и ептен се навлеков. Силвер до пред некоја недела ми беше на аватар - го обожавам девојчево, прекрасна е :love: ! И застанав таму каде што застанаа на Сител и видов дека од серијата останале уште 2 сезони (на Сител даваа до третата). Годинава ја завршија серијата со петтата сезона:(. Нека завршат испитите за 10ина дена и ќе и' седнам одма на раат да си ги изгледам последните 2 сезони ..

Look at this pretty pretty face ! :гик::love::love:

cw-90210-prt-jstroup_011994-867533-325x434.jpg

bloggerPlus.jpg

tumblr_me05ix3psn1roe7w6o1_500.gif

На Сител прв пат ја закачив и ептен се навлеков. Силвер до пред некоја недела ми беше на аватар - го обожавам девојчево, прекрасна е :love: ! И застанав таму каде што застанаа на Сител и видов дека од серијата останале уште 2 сезони (на Сител даваа до третата). Годинава ја завршија серијата со петтата сезона:(. Нека завршат испитите за 10ина дена и ќе и' седнам одма на раат да си ги изгледам последните 2 сезони ..

Look at this pretty pretty face ! :гик::love::love:

cw-90210-prt-jstroup_011994-867533-325x434.jpg

bloggerPlus.jpg

tumblr_me05ix3psn1roe7w6o1_500.gif

да преубава е..:vozbud::love: .. само сеа жам ми е за неа xD што адријана и ги смени лековите..ако си глеал знаеш ваљда ..иначе од женските мене освен силвер ми се свиѓа и адријана али не како карактер :D туку ...:D
иначе за сезоните пред неколку дена заврши 3 сезона..а почнаа да ја даваат и 4 ..:)

да преубава е..:vozbud::love: .. само сеа жам ми е за неа xD што адријана и ги смени лековите..ако си глеал знаеш ваљда ..иначе од женските мене освен силвер ми се свиѓа и адријана али не како карактер :D туку ...:D
иначе за сезоните пред неколку дена заврши 3 сезона..а почнаа да ја даваат и 4 ..:)

Ја смешав со ГГ - таму ми останаа последните 2 сезони. Да, 90210 на Сител ја даваа до 4та сезона и треба да ја изгледам уште последната. Има интересни дешавки, посебно финишот од таа сезона .. :)

Ја смешав со ГГ - таму ми останаа последните 2 сезони. Да, 90210 на Сител ја даваа до 4та сезона и треба да ја изгледам уште последната. Има интересни дешавки, посебно финишот од таа сезона .. :)

...:) да да серијата е прејака а финишот на 3 сезона мислам де ка беше со просалвувањето -матурската., кога Силвер му раскина на Нејвид...
иначе дали знаеш кај можам да ги најдам на нет ? зашто идам на одмор и ќе пропуштам мн....
http://www.imdb.com/title/tt1225901/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 овде можеш да ги видиш епизодите тоа..по ред како идат ..сезони ова она :D

Ако сте ја гледале старата, оригиналната, ќе сфатите колку е оваа срање ...

...:) да да серијата е прејака а финишот на 3 сезона мислам де ка беше со просалвувањето -матурската., кога Силвер му раскина на Нејвид...
иначе дали знаеш кај можам да ги најдам на нет ? зашто идам на одмор и ќе пропуштам мн....
http://www.imdb.com/title/tt1225901/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 овде можеш да ги видиш епизодите тоа..по ред како идат ..сезони ова она :D

XBMC, адон 1channel ги имаш сите.
81y.png

yxl.png

0usj.png

Ако сте ја гледале старата, оригиналната, ќе сфатите колку е оваа срање ...

и јас живеев во илузија дека 90210 е врхунска серија, што се смени кога решив на позрели години да ја изгледам уште еднаш. Не можев да сфатам зашто сме биле луди по неа, ама ок со оглед на тоа дека сум била ептен мала ај простено ми е:)

Болдот-Ако мислиш за Ајви

ivy-sullivan-photo_436x290.jpg

Добредојде во клубот...По одвратно суштество немам видено...Самата појава иритира.

А кога сме веке кај тинејџерските серии го делам твоето мислење...Освен со исклучок на Млади Бунтовници кој направи БУМ низ светот и првата Беверли Хилс и оваа све друго е пиши пропало.

Не мислев за оваа, туку за Наоми, како што прочитав во едно мислење погоре.
Има премногу бич појава за да се свари.

Не мислев за оваа, туку за Наоми, како што прочитав во едно мислење погоре.
Има премногу бич појава за да се свари.

Ej Наоми баш ми беше срцка посебно делот кај што ја прекина венчавката на Макс Милер и Медисон ...:pos:Е тогаш солзи ми потекоа,незнам од која причина.

:pipi:

Max,I love u...I always have and I always will :love:

Ја смешав со ГГ - таму ми останаа последните 2 сезони. Да, 90210 на Сител ја даваа до 4та сезона и треба да ја изгледам уште последната. Има интересни дешавки, посебно финишот од таа сезона ..
Последната сезона ке донесе многу изненадувања :icon_mrgr:

Ej Наоми баш ми беше срцка посебно делот кај што ја прекина венчавката на Макс Милер и Медисон ...:pos:Е тогаш солзи ми потекоа,незнам од која причина.

:pipi:

Max,I love u...I always have and I always will :love:

Последната сезона ке донесе многу изненадувања :icon_mrgr:

наоми е ѕвер бе ,секоаш прави некој такви луди работи и идеи :D

God bless 90210! Дефинитивно најфина песничка во целиот серијал. Толку е, ја завршувам веќе. Уште пар епизоди ми останаа од последната сезона. Супер серија ! And how hot are the girls .. :гик::love:

Заврши на толку туп и глуп начин како што само ова серија можеше.
Јасно е дека ја убрзаа зашто ја укинаа, ама подобро да ја оставеја недовршена него вака да ја завршеа.
Силвер остана со празни раце, никако ја остаија ни лево ни десно.
Што знам за мене џабе потрошени сезони и години на снимање.

серијава беше прејакаа...:)

Старата серија е каде каде подобра од оваа, ама па и е во склад со денешната младина (не дека ја сум стар). Само некој што не ја гледал старата може да каже дека оваа е прејака :) Јас искрено едвај успеав да изгледам неколку епизоди т.е. последна епизода што ја изгледав беше таа кога Ани имаше роденден, барем мислам дека на нејзиниот се појави полубрат и.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom