Ј
јовица11
Гостин
Eве ја изјавата на Шенон зошто заминала од Волшебнички(знам дека ова не е топик за Чармд,ама се работи за Шенон):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да се чудиш
П.С. Што си ти, метеоролог за да прогнозираш? А за Charmed Шенон си имаше свои причини зошто замина од серијата..
Da, metereolog sum, zadovolna?
Pa ne moze Senon da priznae deka bila neodgovorna, fala Bogu deka ke izmisli pricini za toa kako ona zaminala od serijata. Site spisanija bea preplaveni so izjavi od reziserite i ne znam uste koi drugi odgovorni na snimanjeto na Charmed deka bile primorani da ja izbrkaat Senon.
Баш ми е мило шо ти се свиѓа.Исто ко тебе и ја бев скептичен,ама серијава е стварно добра плус Бренда и КелиЈа гледав серијата вчера и сум пријатно изненаден. Мислев ќе биди некоја бедна копија, ама сум се лажел. Интересни дешавки, ликови и тако даље :helou:
Вторник ќе се гледа 3-тата епизода
This ain't Cansas no mo' :pos2::pos2:
Баш ми е мило шо ти се свиѓа.Исто ко тебе и ја бев скептичен,ама серијава е стварно добра плус Бренда и Кели
Трипати ја враќав сцената кога Бренда дојде во Пич ПитНосталгија,шо да се праи.Патем негде прочитав дека детето на Кели всушност е на Брендон
Едвај чекам среда:smir:
Баш ми е мило шо ти се свиѓа.Исто ко тебе и ја бев скептичен,ама серијава е стварно добра плус Бренда и Кели
Трипати ја враќав сцената кога Бренда дојде во Пич ПитНосталгија,шо да се праи.Патем негде прочитав дека детето на Кели всушност е на Брендон
Sorry:smir:Нема да се повториAбе напиши SPOILER ALERT....
Инаку и јас ја гледав првата епизода т.е. првите 2, и на прв поглед интересна...
п.с. Поздрав до ФлоуБТ: море учи програмирање не туку гледај 90210... мајтап...
Има нова 90210 серија сега со некои од старите ликови.
Да цела епизода некако беше клише али интересна е за гледање,опушта,бај д веј Силвер:puskженско е за оние кој не гледале)