90210

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување
Eве ја изјавата на Шенон зошто заминала од Волшебнички(знам дека ова не е топик за Чармд,ама се работи за Шенон):

За да се чудиш :vozbud:

П.С. Што си ти, метеоролог за да прогнозираш? А за Charmed Шенон си имаше свои причини зошто замина од серијата..

Da, metereolog sum, zadovolna? :vozbud::vozbud:
Pa ne moze Senon da priznae deka bila neodgovorna, fala Bogu deka ke izmisli pricini za toa kako ona zaminala od serijata. Site spisanija bea preplaveni so izjavi od reziserite i ne znam uste koi drugi odgovorni na snimanjeto na Charmed deka bile primorani da ja izbrkaat Senon.

Da, metereolog sum, zadovolna? :vozbud::vozbud:
Pa ne moze Senon da priznae deka bila neodgovorna, fala Bogu deka ke izmisli pricini za toa kako ona zaminala od serijata. Site spisanija bea preplaveni so izjavi od reziserite i ne znam uste koi drugi odgovorni na snimanjeto na Charmed deka bile primorani da ja izbrkaat Senon.

Зошто би била задоволна, ако си метеоролог?? :toe:
И ок, темава не е за Charmed и за заминувањето на Шенон од неа, туку за 90210 :helou:

Ја гледав серијата вчера и сум пријатно изненаден. Мислев ќе биди некоја бедна копија, ама сум се лажел. Интересни дешавки, ликови и тако даље :helou:
Вторник ќе се гледа 3-тата епизода :vozbud:
This ain't Cansas no mo' :pos2::pos2:

Ја гледав серијата вчера и сум пријатно изненаден. Мислев ќе биди некоја бедна копија, ама сум се лажел. Интересни дешавки, ликови и тако даље :helou:
Вторник ќе се гледа 3-тата епизода :vozbud:
This ain't Cansas no mo' :pos2::pos2:
Баш ми е мило шо ти се свиѓа.Исто ко тебе и ја бев скептичен,ама серијава е стварно добра плус Бренда и Кели:vozbud:
Трипати ја враќав сцената кога Бренда дојде во Пич Пит:vozbud:Носталгија,шо да се праи.Патем негде прочитав дека детето на Кели всушност е на Брендон:toe:Едвај чекам среда:smir:

Баш ми е мило шо ти се свиѓа.Исто ко тебе и ја бев скептичен,ама серијава е стварно добра плус Бренда и Кели:vozbud:
Трипати ја враќав сцената кога Бренда дојде во Пич Пит:vozbud:Носталгија,шо да се праи.Патем негде прочитав дека детето на Кели всушност е на Брендон:toe:Едвај чекам среда:smir:

Бренда не толку, ама Кели да :vozbud:
А за детето, и јас така си помислив, ко беа во ПИЧ ПИТ Бренда и Кели ко збораја дека треба појќе време заедно да поминват. Ќе видиме шо ќе се деси :helou:

На која програма глеате?? Да глеам и ја мораТ :vozbud: Бај д веј слушнав Беверли Хилс 90210 пак почнале да ја даваат на мтв1? Или ме излажале :)

Не ја даваат на ТВ туку си ја симнуваме од торенти,а дека БХ иде на МТВ не е вистина,тоа што го даваа прошлата недела беше само пилотот(кој они го сметаат за филм:pos2:)и го имаат репризирано мал милион пати

Мене ми стои во компјутер, кај да е денес или утре ќе си ја изгледам:pipi:

:( Aбе напиши SPOILER ALERT.... :(

Инаку и јас ја гледав првата епизода т.е. првите 2, и на прв поглед интересна...

п.с. Поздрав до ФлоуБТ: море учи програмирање не туку гледај 90210... мајтап...

:( Aбе напиши SPOILER ALERT.... :(

Инаку и јас ја гледав првата епизода т.е. првите 2, и на прв поглед интересна...

п.с. Поздрав до ФлоуБТ: море учи програмирање не туку гледај 90210... мајтап...
Sorry:smir:Нема да се повтори

Има нова 90210 серија сега со некои од старите ликови.

Има нова 90210 серија сега со некои од старите ликови.

Жити сеееее :tapp:

Бај д веј, ја гледав и оваа епизода, не ми се бендиса баш многу, немаше некои интересни случувања, освен целата работа со Силвер, сестрата на Кели. Ко покажаја дека живее во центар за жени, ми падна жал многу. Греотка :pipi:

Да цела епизода некако беше клише али интересна е за гледање,опушта,бај д веј Силвер:pusk:(женско е за оние кој не гледале)

Да цела епизода некако беше клише али интересна е за гледање,опушта,бај д веј Силвер:pusk:(женско е за оние кој не гледале)

Мммммм Силвер!
emoticon-0115-inlove.gif

Ги симнав и изгледав првите 2 епизоди и морам да признаам дека серијава е навистина интересна!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom