Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама си се испофали:smir:
иначе ние мањачиме повеќе, професионалки сме у тоа...:kesa:
Jас одма не почнувам со мањачење, првин анализирам од глава до пети и ако ми се допадне тоа што го гледам почнувам со мањачење.
A женските мањачат многу, јас дваесетина пати имам забележано како се џарат во мене, како да светам јеботе.![]()
ииииии е па тогаш научи ни како да демнеме скришни,а не да манијачиме буљашки како од човек од камено време:pos2:Ние скришно ве демнеме, баш мањачкиПоприметно мањачите вие тоа е веќе буљашки
ИзворAs we said earlier, a woman's wider-ranging peripheral vision, however, allows her to check out a man's body from head to toe without getting caught. Male tunnel vision is why a man will move his gaze up and down a woman's body in a very obvious way. This is also the reason why men are constantly accused of ogling women's bodies at close range but women are rarely accused of the same, even though research shows that women do more of it than men. It's not that men are bigger oglers than women - men's tunnel vision means they keep getting caught.
За добар коњ/кобила секогаш се крева прашина, и за тоа е доста субјективно ова прашање.
Инаку кај мажите тоа е манијачење (ептен е очигледно), а кај жените е фрлање на ишарети (ептен е скришно и треба око соколово да се забележи).
Едно прашање до дечките
Манијачите и додека се шетате со девојката,на која и велите дека ја сакате и дека ви значи?
Позз
Едно прашање до дечките
Манијачите и додека се шетате со девојката,на која и велите дека ја сакате и дека ви значи?
Позз
Едно прашање до дечките
Позз