Кој мањачи повеке? Ние или вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Не манијачам бе, секогаш гледам фино културно пристојно со почит.

ама си се испофали :pipi::smir:
иначе ние мањачиме повеќе, професионалки сме у тоа...:kesa:

Минимум дваесетина пати, и то во месецот.
Што да прам јас ко сум привлечен и атрактивен.:icon_bigg:ojea:

Jас одма не почнувам со мањачење, првин анализирам од глава до пети и ако ми се допадне тоа што го гледам почнувам со мањачење.:pos:
A женските мањачат многу, јас дваесетина пати имам забележано како се џарат во мене, како да светам јеботе. :)

може си привлечен ... којзнае :pipi:

Ние скришно ве демнеме, баш мањачки :) Поприметно мањачите вие тоа е веќе буљашки
ииииии е па тогаш научи ни како да демнеме скришни,а не да манијачиме буљашки како од човек од камено време:pos2:

As we said earlier, a woman's wider-ranging peripheral vision, however, allows her to check out a man's body from head to toe without getting caught. Male tunnel vision is why a man will move his gaze up and down a woman's body in a very obvious way. This is also the reason why men are constantly accused of ogling women's bodies at close range but women are rarely accused of the same, even though research shows that women do more of it than men. It's not that men are bigger oglers than women - men's tunnel vision means they keep getting caught.
Извор
Мањачиме еднакво, само што вие останувате забележани, а ние не (:
Ах итри жени... (:

За добар коњ/кобила секогаш се крева прашина, и за тоа е доста субјективно ова прашање.

Инаку кај мажите тоа е манијачење (ептен е очигледно), а кај жените е фрлање на ишарети (ептен е скришно и треба око соколово да се забележи).

За добар коњ/кобила секогаш се крева прашина, и за тоа е доста субјективно ова прашање.

Инаку кај мажите тоа е манијачење (ептен е очигледно), а кај жените е фрлање на ишарети (ептен е скришно и треба око соколово да се забележи).

Значит имам две ока соколови, затоа што секогаш забележувам. :pos:

Не e манијачење ако по улица приметиш девојка со деколте што држи огромни цицкишта и ги загледаш... макар и било нападно, мада “нападно’’ е релативен поим
Пред да ја облекла таа маица рачунала дека некој треба да ја ѕирне, да се препоти ради неа и му каже на другарот со кој оди, нешто у стил “ласта кај оваа на топоиве’’.

Во манијачење може да се сврсти евентуално вртење 180 степена за проверка на гз оти ептен селски изгледа, а одење полека позади субјектот и мирно гледање-не.

Едно прашање до дечките
Манијачите и додека се шетате со девојката,на која и велите дека ја сакате и дека ви значи?
Позз

Едно прашање до дечките
Манијачите и додека се шетате со девојката,на која и велите дека ја сакате и дека ви значи?
Позз

Охооооооооо, се рушуеме манијачејќи бе, без да измеркаме 20-30 женски не се враќаме дома.

Едно прашање до дечките
Позз

Секако дека да :) Ако сум со девојка не значи дека треба да гледам само по патот, за да не се сопнам, и само во неа. Проблемот е ако имаш љубоморна девојка а на глас коментираш тоа што си видел. Е тогаш станува зафркнато :)

Едно прашање до дечките
Позз

Да, и тоа е нормално ПИРИОД! Нормално без да забележи таа и таа и онаа и оваа и онаа таму и таа со дечкои и девојками...дискретно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom