90-ти

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.363
Поени од реакции
27.215
Бидејќи сум дете на 90-тите и пораснав со таа музика. Што може да се каже за музиката во оваа декада? Што се одвојува како квалитет а што како кич? Еве неколку видеа на темата што и денес ми се одлични за слушање од поп сферата. :helou:

и секако една од песните која ќе ми остане меѓу најдрагите

Тонќи, како стар клабер чекам придонес на темава.

Rhythm is A Dancer, Ecuador, Cocojambo, Be My Lover сеуште ме држат сеќавањата, кога сестра ми како помал ме носеше во кафичи, едноставно тогаш овие песни беа хит, старо-младо се беше на нозе тогаш, сите играа. Иако сум роден 1992, како што кажа авторот, исто и јас сум пораснат со овие песни, иако тогаш постоеа и многу нови пеачи и пеачки. Исто така на некои од горенаведените песни има некои нови ремикси, и тогаш штом се пуштат тие во некоја дискотека,кафич или било што, веднаш настанува ерупција, сите постари генерации со цел глас ги пеат овие фантастични песни.

Патем, Ace of Base - All That She Wants, мислам дека и таа песна припаѓа некаде во оваа категорија на песни, исто така голем и одличен хит.

бравос за Sash - equador , 2 unlimited - no limit, ѕверски траки .

Dobro potsetuvanje, ne mozam na youtube da gi baram ama eve nekoi shto mi teknuvaat

No want no short D*** Man

3 AM Ethernal

Yaki Da - Ne mi teknuva grupata

Prodigy - Slap my Bitch up, Firestarter

I moze najgolemiot hit

Evrything But the Girl - Missing

non Dance hit mi e Pulp - Common People

Ovaa pesna mozebi go pochna celiot toj stil vo 90tite

A ovie sledea

A ne smee da se zaboravi i ovaa pesna medju prvite vo ovoj stil

17,000,000 views

Kajgana Shop