Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВО РАМКИТЕ НА ГРАДСКИОТ ПРОЕКТ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦИ ВО ЦЕНТРАЛНОТО ПОДРАЧЈЕако знае некој да ми одговори зошто се исечени дрвата по улицата од нова македонија до соборна црква?
Има неколку од таму што те носат, 22 почетна и е таму, имаш и приватен и од ЈСП, или 15ка, таа вози од аеродром до карпош. Сигурно има и други, ама не ми текнуваат сега, а и таму ќе ти кажат ако прашашмислам дека е најприкладно тука да пишам, од вас скопјани ми треба помош со кој автобус да стигнам од автобуска станица до воена болница најкасно до 7:50 наутро
фала однапред
Има и порано, има.а рано во 7 има? зш морам да бидам кај воена болница најкасно до 7:50
Ептен редовни се 22-ките, и приватниците со државниве се јадат кој побрзо да стигне, така да не се секирај, стигнуваш сигурноа рано во 7 има? зш морам да бидам кај воена болница најкасно до 7:50
Мислиш на кардиологија при Клинички Центар-Државна Болница? Колку што се сеќавам штом влезеш во дворот на Државна, после продавниците десно нагоре до крај на стазата.Кај се наоѓа кардиологија, и со кој автобус да стигнам до неа качувајќи се од автобуска/железничка.
Како бе 22 почетна и е кај Воена Болница? Кај Воена Болница - или по ново Градска Болница (Не памтам име), а до нејзе е одма Румунска болница, почетна станица има 7. Седмица. Дваесдвојка поминуе по Партизанска и стои на 50 метра од Румунска и на 100 од „Воена болница“.Има неколку од таму што те носат, 22 почетна и е таму, имаш и приватен и од ЈСП, или 15ка, таа вози од аеродром до карпош. Сигурно има и други, ама не ми текнуваат сега, а и таму ќе ти кажат ако прашаш![]()
Кај се наоѓа кардиологија, и со кој автобус да стигнам до неа качувајќи се од автобуска/железничка.
Хехехе, дечкото праша од железничка/автобуска станица до воена болница како да стигне. А 22-ка почетна и е на железничка.Како бе 22 почетна и е кај Воена Болница? Кај Воена Болница - или по ново Градска Болница (Не памтам име), а до нејзе е одма Румунска болница, почетна станица има 7. Седмица. Дваесдвојка поминуе по Партизанска и стои на 50 метра од Румунска и на 100 од „Воена болница“.
Среќа што не им дадоа некоја у курац локација како што беше муабетот. Сеа ми е поблиску дури, поредовно ќе и купуем на баба ми, до сеа у Тинекс ме ошуруваа.браво, конечно го спастрија пазарот
Пуштен во употреба новиот Цветен пазар
Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, заменик-министерот за локална самоуправа, Сашо Лазаровски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Душан Авировиќ денеска и официјално го отворија новиот Цветен пазар за граѓаните.
- Градот Скопје за реализација на овој проект, односно за изградба на платформата на којашто се поставени куќичките, за паркингот пред Цветниот пазар, за уредување на постојката на автобусот со број 23 и за паркингот што ќе го стопанисува ЈП „Градски паркинг“ од Буџетот ќе одвои околу 6 милиони денари - рече денеска градоначалникот Трајановски.
Од ЈП „Паркови и зеленило“ кое што ќе стопанисува со Цветниот пазар нагласија дека реализацијата на овој проект е пример за добрата соработка меѓу јавните градски претпријатија и цвеќарите
Задоволство од локацијата на новиот Цветен пазар и од условите изразија и од Занаетчиската комора на Скопје – секцијата на цвеќари.