Повторно феил за конспиративците.
Претседателот на комисијата назначена од власта на САД излезе во јавност и призна дека самата комисија (со која претседавал) била однапред осудена на неуспех и дека цело време биле опструирани од обавештајните агенции и истражни органи.
Во превод - човекот излезе и си призна дека официјалната верзија е...FAIL !
И сега уште ќе не убедувате дека официјалната верзија држи вода?![]()
Сепак.... останува прашањето кој ги управуваше авионите??? Меѓу другите.samite si go isceniraa ovoj nastan a deka e toa me ubedi eden dokumentarec koj go gledav i imase interesni raboti koi odat vo sprotivnost so oficialnata verzija deka seto ova bese namesteno a i ne me ni cudi posto vakvi raboti imase i za vietnam i za II svetska vojna i site tri so ista pricina prvata za navleguvanje vo vietnam vtorata za vleguvanje na II svetska vojna a tretava koja mislam mu nosi najgolem profit od prvite dve a toa e naftata a ziv covek na planetava nemozi da me ubedi deka nemozat da go fatat osama bin laden so tie navigacii so taa tehnologija i plus tie nagradi so navodno gi doveduvaat za negova informacija sigurno ludzeto negovi barem eden bi se polakomil i bi go izdal no normalno toa go nema .... temava i ne e bas za misterii![]()
ima video za 9/11 kako avionite udiraat vo zgradite na snimkata mozi da se zabelezi deka avionot e mnogu pomal od boing 747 a mozebi i sam da upravuval toj avionСепак.... останува прашањето кој ги управуваше авионите??? Меѓу другите.
А бе каков Боинг 747... Боинг 747 е толку голем што би ги турнал двете згради... И кој рече дека 747 удира во близначките?ima video za 9/11 kako avionite udiraat vo zgradite na snimkata mozi da se zabelezi deka avionot e mnogu pomal od boing 747 a mozebi i sam da upravuval toj avion
А бе... ааааа...vaka go barav eden klip nemozev da go najdam na nego imase interesni raboti i se gleda deka ne e patnicki avion toj so udira vo zgradite tuku e mn pomal sega mozi ke me smetas za budala ama imaat napredna tehnologija amerikanciva ne me ni cudi ako avionot saum bil upravuvan pr; preku gps,dalecinsko upravuvajne.Ova go kazav moe mislenje netvrdam deka e vaka ......
e ajde de sigurno ne mislis deka vistina teroristi go urnaa????? ja rekov samo predpostavjam a deka avionot so udri vo zgradite ne e patnicki avion sum siguren a isto i vo pendagon na ni edna snimka ne se gleda so udira a nema ni ostatoci od avionot taka da ..........А бе... ааааа...
На кој клип бе и шо виде?
Како не е бе патнички бе....леле од десет километри се гледа шо авиони се.... и ги има на отприлика илјада снимки...
И како второ друже, за да биде еден авион управуван од далечина треба многу многу, особено патнички, особено со патници внатре, настрана фактот што имало пилоти во авионот....
Цццц, а бе кој ве лаже вака, кој ви го пере мозокот???