9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,7%
  • Американски владини структури

Гласови: 410 65,4%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    627

NWO

Член од
20 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
4
--- Onion News ---
добро е да им се свате иронијата

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.162

Претседателот на комисијата назначена од власта на САД излезе во јавност и призна дека самата комисија (со која претседавал) била однапред осудена на неуспех и дека цело време биле опструирани од обавештајните агенции и истражни органи.
Во превод - човекот излезе и си призна дека официјалната верзија е...FAIL !
И сега уште ќе не убедувате дека официјалната верзија држи вода?
Повторно феил за конспиративците.
Ако елитата ги наместила 9/11, кој е другиот начин за да докажат дека не стојат тие зад тоа, туку дека се терористи? Преку истрага, нормално. Ако се толку моќни да наместат напади од толкав размер, уште полесно ќе наместат и истрага.
Елита, маде голо...

NWO

Член од
20 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
4
дете, па тоа ти покажува дека наместија да не успее, комисијата требаше да ги најди и прикажи сите одговорни за пропустите. Од аеродромското обезбедување до највисоките функции во обавештајните агенции.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
eden od pokvalitetnite dokumentarki za penthagon . i so mnogu izjavi od svedocite od 9/11 vo Washington ,must see

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ovoj nastan morase da se desi za cela amerikanska javnost i narod da go svatat bliskiot istok kako niven neprijatel i za pogolema regrutacija na luge sami se si namestija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
samite si go isceniraa ovoj nastan a deka e toa me ubedi eden dokumentarec koj go gledav i imase interesni raboti koi odat vo sprotivnost so oficialnata verzija deka seto ova bese namesteno a i ne me ni cudi posto vakvi raboti imase i za vietnam i za II svetska vojna i site tri so ista pricina prvata za navleguvanje vo vietnam vtorata za vleguvanje na II svetska vojna a tretava koja mislam mu nosi najgolem profit od prvite dve a toa e naftata a ziv covek na planetava nemozi da me ubedi deka nemozat da go fatat osama bin laden so tie navigacii so taa tehnologija i plus tie nagradi so navodno gi doveduvaat za negova informacija sigurno ludzeto negovi barem eden bi se polakomil i bi go izdal no normalno toa go nema .... temava i ne e bas za misterii :toe:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.162
samite si go isceniraa ovoj nastan a deka e toa me ubedi eden dokumentarec koj go gledav i imase interesni raboti koi odat vo sprotivnost so oficialnata verzija deka seto ova bese namesteno a i ne me ni cudi posto vakvi raboti imase i za vietnam i za II svetska vojna i site tri so ista pricina prvata za navleguvanje vo vietnam vtorata za vleguvanje na II svetska vojna a tretava koja mislam mu nosi najgolem profit od prvite dve a toa e naftata a ziv covek na planetava nemozi da me ubedi deka nemozat da go fatat osama bin laden so tie navigacii so taa tehnologija i plus tie nagradi so navodno gi doveduvaat za negova informacija sigurno ludzeto negovi barem eden bi se polakomil i bi go izdal no normalno toa go nema .... temava i ne e bas za misterii :toe:
Сепак.... останува прашањето кој ги управуваше авионите??? Меѓу другите.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Сепак.... останува прашањето кој ги управуваше авионите??? Меѓу другите.
ima video za 9/11 kako avionite udiraat vo zgradite na snimkata mozi da se zabelezi deka avionot e mnogu pomal od boing 747 a mozebi i sam da upravuval toj avion

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.162
ima video za 9/11 kako avionite udiraat vo zgradite na snimkata mozi da se zabelezi deka avionot e mnogu pomal od boing 747 a mozebi i sam da upravuval toj avion
А бе каков Боинг 747... Боинг 747 е толку голем што би ги турнал двете згради... И кој рече дека 747 удира во близначките?

Не ми одговори на прашањето, кој ги управуваше авионите?

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
vaka go barav eden klip nemozev da go najdam na nego imase interesni raboti i se gleda deka ne e patnicki avion toj so udira vo zgradite tuku e mn pomal sega mozi ke me smetas za budala ama imaat napredna tehnologija amerikanciva ne me ni cudi ako avionot saum bil upravuvan pr; preku gps,dalecinsko upravuvajne.Ova go kazav moe mislenje netvrdam deka e vaka ......

V

Viktor g

Гостин
кој не го гледал нека го погледне документарецот Michael Moore`s Fahrenheit 9/11 објаснува многу работи меѓу другото дека американците сами си ги урнаа кулите

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
pa za ovoj dokumentarec kazuvav deka ima mn raboti koi kazuva deka sami si gi namestija go imam na cd i stvarno kolku grozno mi bese ko gleedav so pravat vo avganisatn i iran :nesvest:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не знам дали се постирани, не знам дали се коментирани. Затоа што темава ојде премногу, одамна не ја читам, едноставно некои не дозволуваат нормална дискусија од она нивното „вака е и точка“ и некои си бош муабети + вртење во круг.

Интересни документарци во врска со 9/11 кои би требало да се погледнат

Loose Change
9/11 Blueprint for truth
. ZERO: An Investigation into 9/11

ПОсебно инетерсен е последниов, за кој и тие кои го направиле трпеле тортури и некаде биле прогласувани и за терористи :)
Вториот дел ако не е веќе излезен мислам дека треба да излезе на 11Септември 2011

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.162
vaka go barav eden klip nemozev da go najdam na nego imase interesni raboti i se gleda deka ne e patnicki avion toj so udira vo zgradite tuku e mn pomal sega mozi ke me smetas za budala ama imaat napredna tehnologija amerikanciva ne me ni cudi ako avionot saum bil upravuvan pr; preku gps,dalecinsko upravuvajne.Ova go kazav moe mislenje netvrdam deka e vaka ......
А бе... ааааа...

На кој клип бе и шо виде?
Како не е бе патнички бе....леле од десет километри се гледа шо авиони се.... и ги има на отприлика илјада снимки...

И како второ друже, за да биде еден авион управуван од далечина треба многу многу, особено патнички, особено со патници внатре, настрана фактот што имало пилоти во авионот....
Цццц, а бе кој ве лаже вака, кој ви го пере мозокот???

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
А бе... ааааа...

На кој клип бе и шо виде?
Како не е бе патнички бе....леле од десет километри се гледа шо авиони се.... и ги има на отприлика илјада снимки...

И како второ друже, за да биде еден авион управуван од далечина треба многу многу, особено патнички, особено со патници внатре, настрана фактот што имало пилоти во авионот....
Цццц, а бе кој ве лаже вака, кој ви го пере мозокот???
e ajde de sigurno ne mislis deka vistina teroristi go urnaa????? ja rekov samo predpostavjam a deka avionot so udri vo zgradite ne e patnicki avion sum siguren a isto i vo pendagon na ni edna snimka ne se gleda so udira a nema ni ostatoci od avionot taka da ..........

Kajgana Shop

На врв Bottom