Ај да дефинираме "чкарт форумџија"!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
според мене, мислам дека чкарт форумџии се оние кои пишат глупости по темите, само заради тоа што сакаат кај тоа Мислења да им пишува ****** ( многу бројки ), после... некој што се прави дека брзо пишува, а всушност после секој втор збор има грешка, и ме нервираат некои форумџии кои штотуку се регистрирале, па се прават цареви, и плус да не ги заборавам тие што пишуваат латиница, а пак и други со тоа бројките, 4 ( ч ) 3 ( е ), итн итн. :)

ZIKS напиша:
според мене, мислам дека чкарт форумџии се оние кои пишат глупости по темите, само заради тоа што сакаат кај тоа Мислења да им пишува ****** ( многу бројки ), после... некој што се прави дека брзо пишува, а всушност после секој втор збор има грешка, и ме нервираат некои форумџии кои штотуку се регистрирале, па се прават цареви, и плус да не ги заборавам тие што пишуваат латиница, а пак и други со тоа бројките, 4 ( ч ) 3 ( е ), итн итн. :)

E ај баш кажи кој се тие? Баш ме интересира за тие ****. Ако мислиш на некои од нас од играчница шо си сме :) не си баш во право. Едноставно ние уживаме да си пишуваме меѓусебно постови. Нели? Сепак, џабе играчница не е то.

Martin$ напиша:
E ај баш кажи кој се тие? Баш ме интересира за тие ****. Ако мислиш на некои од нас од играчница шо си сме :) не си баш во право. Едноставно ние уживаме да си пишуваме меѓусебно постови. Нели? Сепак, џабе играчница не е то.

А ти се пронајде а?:tapp:
Или мене така ми се чини:pos2:

...onoj sto e dnevno ispod 5 saata odsuten od forumot...aaa da i plus onie sto se krijat ko gosti...tie tie tajnite zarchinja...:tv:

Ljupco напиша:
...onoj sto e dnevno ispod 5 saata odsuten od forumot...aaa da i plus onie sto se krijat ko gosti...tie tie tajnite zarchinja...:tv:
Kaко може човек кој не е зачленет на форум да биде воопшто форумџија?Не...тајните жарчиња дефинитивно не се никакви форумџии:helou::helou:

А да да додадам некој членови кој секоја реченица во нов ред ја пишуваат и кога ке видиш пост 2 страни
пр:
јас бев таму и таму
беше супер
имаше многу ....:tapp:

СпаЈдеР напиша:
Kaко може човек кој не е зачленет на форум да биде воопшто форумџија?Не...тајните жарчиња дефинитивно не се никакви форумџии:helou::helou:

...da da krijachi ni zaedni...samo posmatraat ko UNPREDEP...aj sea gosti se gosti...poz...str8 poz. do chita4ite...od mene ...i uzivajte so 7up...bidite tuka seven-11-ven ...don't be afr8 to write...:pos2:

ps...kakov "papanski" post...:pos2:

чкарт форумџијае тој што не покажува почит кон тоа што го напишале другите иако има сосема спротивни или различни ставови по проблематиката поставена во темата. Идењето off topic повеќе од еден пост на тема е пример за непочитување на членот кој ја отворил темата.

....i tie sto klikaat so leva ruka na maus...:tv:

FrAnKEnsTEiN напиша:
А ти се пронајде а?:tapp:
Или мене така ми се чини:pos2:
Не оти реков дека не се пронајдов, ама пак неморат за нас така да викат. :):):):)

дудлачи
некои со ги изменуваат буквите со бројки
некои што се нервираат кога ке добијат црвено

Или некои ко тебе што ме додаваат на мсн да ме молат за зеленко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom