Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
арно ти кажаа!не се внесувај толку...СпаЈдеР напиша:-На мене ме нервираат форумџии/форумџики кои го читаат само насловот на темата без прво да го прочитат првото мислење и да видат за што всушност станува збор
-На мене ме нервира кога некој ќе го прочита првото мислење(знам дека многу можете да се пронајдете во ова,ама шо да ви правам)а сите други надолу не ги чита....т.е. првата напишала бритни умрела и после се разберуваме први април било,после еден ден друг ќе напише бог да ја прости или пак се сеќавам за евровизијата лани прочитав дека од следната година ќе доаѓаат само првите 6 натпреварувачи наместо 12...ние бевме 13 и сите викаат е за едно место не влеговме у финале...е како не за едно,три пати истото нешто го повторив и пак никој не прочита
-На мене ме нервира кога некој си разменува репутација(и јас спаѓав во тие едно време,но фала богу сватив дека тоа е чиста глупост)
-На мене ме нервира кога некој дошол на форумов само поради кантер
-На мене ме нервира кога некој на форумот очајно ги моли членовите да го предложат за модератор,како и пишува на сите теми дека може да биде добар модератор на одреден подфорум место да ужива по форумот,да се труди да отвара и реплицира зрели постови на темите на одредениот подфорум и ако е доволно квалитетен да го стават на модераторско место
а мене ми пречи кога викаш НА мене ми пречи..
ќе кажеш МЕНЕ ми пречи! без тоа НА...
отиде да ја викне НА Јованка...
тооолку неправилно!зар тоа ве учеше Конески море??