Ај да дефинираме "чкарт форумџија"!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
СпаЈдеР напиша:
-На мене ме нервираат форумџии/форумџики кои го читаат само насловот на темата без прво да го прочитат првото мислење и да видат за што всушност станува збор
-На мене ме нервира кога некој ќе го прочита првото мислење(знам дека многу можете да се пронајдете во ова,ама шо да ви правам)а сите други надолу не ги чита....т.е. првата напишала бритни умрела и после се разберуваме први април било,после еден ден друг ќе напише бог да ја прости или пак се сеќавам за евровизијата лани прочитав дека од следната година ќе доаѓаат само првите 6 натпреварувачи наместо 12...ние бевме 13 и сите викаат е за едно место не влеговме у финале...е како не за едно,три пати истото нешто го повторив и пак никој не прочита:tapp:
-На мене ме нервира кога некој си разменува репутација(и јас спаѓав во тие едно време,но фала богу сватив дека тоа е чиста глупост)
-На мене ме нервира кога некој дошол на форумов само поради кантер
-На мене ме нервира кога некој на форумот очајно ги моли членовите да го предложат за модератор,како и пишува на сите теми дека може да биде добар модератор на одреден подфорум место да ужива по форумот,да се труди да отвара и реплицира зрели постови на темите на одредениот подфорум и ако е доволно квалитетен да го стават на модераторско место
арно ти кажаа!не се внесувај толку...
а мене ми пречи кога викаш НА мене ми пречи..
ќе кажеш МЕНЕ ми пречи! без тоа НА...
отиде да ја викне НА Јованка...
тооолку неправилно!зар тоа ве учеше Конески море??

кога на крајот на постот ќе си се потпише самиот/та и ќе пише позЗ!

PSYtisfaction напиша:
Доста се правдаш ма, еее више, знаат сите дека си ги бришеш и менуваш постовите. :pos::pos:

И плус црвено ми даде, зошто и нарушив репутација. :baeh::pos:

Некој ќе помисли најголеми ривалки сме вака што си правиме. :pos: :back:

...a za kogo se borite??? ...mislam koj e vitezot???...ako moze ova radi rivalstvoto da se spoznae...:tv: ...

ps...sea znam sto ke ide posle ova------>>>chkart ti e muabetov ich da ne te interesira za kogo i so kogo...taka???:pos2:

Ljupco напиша:
...a za kogo se borite??? ...mislam koj e vitezot???...ako moze ova radi rivalstvoto da se spoznae...:tv: ...

ps...sea znam sto ke ide posle ova------>>>chkart ti e muabetov ich da ne te interesira za kogo i so kogo...taka???:pos2:
Лољ

Прашуваш нешто и сам си одговараш :raz:

Нивна работа за што се борат,кој е витезот итн

А темава е за сосем друг муабет

Чкарт форумџија ми е онај кој е во стилот ...сакам кажам не знам речам ... една реченица не може да состави, користи 4 за ч, поздравот на крај ме нервира и латиница кога пишуваат

Море море праење копи пејст на постовите!Како мајката на сите тоа 4 наместо ч им сметало...... па латиницава па не знам што!Мене ништо не ми смета!

Уствари да ми смета тоа што многу малце оригинални типови има!
70% го "ископираа" постот на Мистичен со мали модификации!
Толкуа од мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pos2:

П.С. насловот на темата мислам дека треба да го смените во 4карт форумџија!!!!!!!!!!!!!!

Поздрав4е:pos2::pos2::pos2::pos2::helou:

P.P.S. da ima i latinica
:pos:

Ме нервира тоа „У“!

Овер анд аут:)

...za site sto se nerviraat na chkart postiranje...dijazepam 3-5mil dnevno ke zavrshi rabota mislam...:salut:

Од модераторска гледна точка ... ме нервираат многу од горенаведените но мислам дека никој не спомна:

- Типови кои и после опомената продолжуваат уште позасилено да прекршуваат правила затоа што се сметаат за големи фраери.

Во принцип, на некои теми, ги читам сите мислења...И да, ме нервираат поззз...поздрав4е, и такви лигавења...ама ај, си велам, таков им е на луѓево (децава) стилот...
Нај „чкарт” ми се Б`лгариве комплет со неколку исклучоци, кои сами по себе се монументи на глупоста, издигната на епско ниво, народниот умотворец да си има многу работа со нив, и во поговорки да ги овековечи како на пр. „Досаден си како Бугар”;„Чувај боже од Бугарски гости” и сл.
Посебно ме нервираат со она кога на латиница се обидуваат да пишат б`лгарски. Е, тоа е тешка катастрофа, по чкарт од тоа здравје.
Инаку, тие си се нај чкарт со неколку исклучоци, кои само го потврдуваат правилото за „бугарската роба”

Чкарт форумџии за мене се само оние кои се оф топик и неможат да се вратат он, па морам да ги бришам, па опоменувам итн итн итн ...
Се друго кога ќе ме насмее, кога нанервира, ама не се некои непоправливи работи, за да стават еден форумџија во чкарт категорија ... искуството си го прави своето, па со тек на време, секој ќе си дојде на место.:dance:

jas сум се сеbe prогласуел за нај4kart

поzzдрав4е

p06teno sum se изгласујел

- Форумџии со големи потписи од типот на „Зошто побогу скролаш до долу“ и слични кои ми го кварат кефот да го користам скролот од глувчето, затоа што „зафаќа“ на ваквите непотребни слики. Админи еве ви шанса да регулирате. ;)

- Форумчии со потпис „Ај немаш муда да кликнеш на линков“.

- Мува-форумчии (пипер на секоја манџа), мора да одговорат на секоја тема иако се офф-топик од старт.

+ форумџии шо ти ги зимаат темите
+ форумџии шо ги пракјаат постовите еден под друг

onie sto pisuvaat na latinici i sto stavaat na krajot od postot "poz"

poz, :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom