Која банка е најдобра? (ваши искуства со банки)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da prasam kako moze da prefrlam pari preku Nlb klik na drug korisnik sto ima Nlb klik.Znaci i dvajcata se korisnici na ista banka...

Добро со ПП30 која шифра да ја изберам и во полето повикување на број(одобрување) што да ставам

ај види дали ова ќе заврши работа, има детални упатства за се а ти види си за ПП30

Ми пишува
Корисникот ги нема потребните привилегии за да ја изврши потребната трансакција
Автоматски споено мислење:

Незнам дали треба токен

Последно уредено:
За компјутер ти треба токен, за мобилен треба да се пријавиш у контакт центар дека сакаш да плаќаш преку апп и да почекаш некој ден да ти одобрат - се плаќа 80 ден месечно мислам

За компјутер ти треба токен, за мобилен треба да се пријавиш у контакт центар дека сакаш да плаќаш преку апп и да почекаш некој ден да ти одобрат - се плаќа 80 ден месечно мислам
Ако си помлад од 25 години оваа опција е бесплатна само треба да одбереш нов пакет за млади. Ако си над 25 се плаќа 70-80 ден месечно.

Да прашам од која банка може да се земе најголема сума потрошувачки кредит без жирант?

кај повеќето е горе доле иста сумата околу 10К евра, ама мислам дека моментално шпаркасе имаат 8 год. фиксна камата 4,99% што ги прави малку по достапни.
Автоматски споено мислење:

кај повеќето е горе доле иста сумата околу 10К евра, ама мислам дека моментално шпаркасе имаат 8 год. фиксна камата 4,99% што ги прави малку по достапни.

Дечки брзо прашање, кога земаш станбен кредит на пример и бараш 50000 евра, сеа нели во денари ги исплаќаат средствата, ме интересира по кој курс ги исплаќаат?
Дали е по тогашен среден курс спрема НБРМ, или по некојси безвезе курс од самата банка?

Дечки брзо прашање, кога земаш станбен кредит на пример и бараш 50000 евра, сеа нели во денари ги исплаќаат средствата, ме интересира по кој курс ги исплаќаат?
Дали е по тогашен среден курс спрема НБРМ, или по некојси безвезе курс од самата банка?
По среден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom