Не се ни сомневам во незе, моментално е најдобра. Утре најверојатно ќе го гледам Carol. Инаку она и Naomi Watts ми се омилени глумици. <3Бланшет растури во Carol. Мене таа ми е фаворит.
А и оваа од Brooklyn ако земе секако дека ќе биде заслужено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се ни сомневам во незе, моментално е најдобра. Утре најверојатно ќе го гледам Carol. Инаку она и Naomi Watts ми се омилени глумици. <3Бланшет растури во Carol. Мене таа ми е фаворит.
) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.За мене детето беше далеку поуверливо во Room.Бри Ларсон (олсон) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.
Мустанг го гледав. Шта речи? Една од поотепаните години на странските филмови.
Епа како да и дадеме оскар кога е outclassed од 5 годишно дете?За сите*![]()

Бри Ларсон (олсон) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.
Мустанг го гледав. Шта речи? Една од поотепаните години на странските филмови.
Also, za zenska sporedna mislam deka treba Alicia Vikander od Danish Girl da zeme. Drugite ne bea mnogu vooclivi I slaba minutaza.
Мислев дека само јас го имав тој проблем. Во еден момент помислив дека го лаже овој дека се вика Џек и дека е машко детево поради некоја икс причина.Детето мислев дека е женско, тек кога го викна по име на пола филм укапирав. Треба да го прашам Иван Исцелител дали сум нормален.
Theeb и Mustang се лоши, A War одамна ми стои симнат, нема превод, а другиве два белким ќе ги дочекаме до година.[DOUBLEPOST=1456136098][/DOUBLEPOST]wot и останатите - ве чекам: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewformNitu eden stranski ne sum izgledal od nominiranive godinava. Stvarno ocaj mi stoi. Mislam deka samo Son of Saul ke go gledam.
Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сумwot и останатите - ве чекам: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform

Не си единствен, ете, ќе го сметаме и Victoria за неанглиски.Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сум
Сеа гледам, ниту еден филм немам гледано на не-англиски што е искочен 2015. El Club ми седи во PC одамна, али неможам да најдам англиски титл. Дали е до толку ужасна година за не англиски филмови?