Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Собирам шишиња од Coca-Cola од 0,5л од други држави... Имам едно 15тина, ама во скоро време ќе бидат многу повеќе:baeh:

Ненамерно почнав да ги собирам кутиите од цигари. Прво целта ми беше да ми текне еден ден да избројам колку имам и колку пари сум дала, па демек да ги откажам, да ми се сврти во умот. Ама сеуште не ми дошло така, иако над 6 штеки празни кутии имам (а собирам од неодамна). Сега ги собирам затоа што имам замисла да направам нешто со нив, па не ни ми текнува да пресметам колку пари сум потрошила на нив.
Кога ќе биде готово тоа што ќе го направам со кутиите, тогаш ќе ставам тука слика да видите сите (само немојте да ми рачунате колку пари сум дала за цигари).

Добра ти е идејата. Можда и јас ќе се нас’скам за собирање кутии. Ваљда тоа ќе ме освести по некое време. :nesvest:

Имам колекција од мали колички дома разни.. шишиња од паррфеми а и да .. постери.. најмногу спортски како и фудбалски реквизити.

Собирам кутии од цигари, т.е собирав ама веќе 3-4 години не барам веќе, ги имав околу 2000 се на се, околу 300 различни вида, па тие што ми беа исти ги испофрлив така да имам сеа околу 300 и нешто.

Најново почнав да собирам флаери од журки и други хепенинзи :vozbud: планирам нешто како на ѕид да ги ставам ама многу се бе:jaj:

Најново почнав да собирам флаери од журки и други хепенинзи :vozbud: планирам нешто како на ѕид да ги ставам ама многу се бе:jaj:
Да ти ги дадам и јас моите, ми тојат по шкафчиња и фиоки, само ми зафаќааат место, одамна ми помина меракот да збирам вакви работи. За жал мојата прва колекција ја дадов на еден другар од Кочани.

И ја збирав едно време флаерчичи ама пола од нив мајка ми ми го џитна а другата се раштракани по фиоки навака натака и чат пат некој бесен шо ми е на биро :) почнав со слики, појако е, заеби флаери :pos:

Sum slusnala za covek koj so godini odel gledajki vo zemjata i sobirajki se' sto ke najde! I se podgrbavil. sto 'hobi' ke bese toa!

А јас гребам цигари од другарите а не пушам и си ги збирам. Веќе имам зберено можеби околу 500 парчиња.

Од денес, се решив да собирам влезници од различни евенти: концерти, евенти во дискотеки, евенти на плажа и слично.:)

Brat mi ima cudno hobi, sobira limenki :) od enerdzi drink od sokovi od se i si pravi kolekcii... doma gi ima sigurno nad 100 komada razlicni :) :pos2:

Na vremeto sobirav interesni kamcinja so drugarmi i sega neznam kaj se ama koga ke najdam nekoe ubavo go zimam a doma imam 2 kamenja golemi kako ukrasi.

сликички со фудбалери,постери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom