Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Порано (во 6то одд. со уште 2 другарки си правевме муабет на ливчиња и у тетратки :)) Уште ги чувам сите разговори, од 6то до сега и планирам да продолжам.... Неможам да ги фрлам.... Сакам некогаш по неколку години да ги прочитам и да се потсетам на минатото
Чувам и многу списанија (тин шема, теа, браво, бравогрл, лепота и здравље и мн мн други)

obi4no kaj i da idam na odmor vo sekoja hotelska soba ima razli4ni peskir4inja za lice
pa po4nav da si sobiram takvi raboti i sega zasega dobro mi odi imama edno 43-44 peshkir4inja
NAPOMENA : ne gi koristam samo si gi 4uvam vo posebno ormar4e!

незнам дали е необично ама берам во тегла железни пари:) и секогаш коа ке ја наполнам до горе ги скрупнувам и ги трошам:) а исто така и запалки,па околу 50тина имам:)
аааа и ке забораев,као помала берев мастики искористени,мои ама:D секоја вечер по една,ама мајка ми редовно ми ги фрлаше:D

Пред 2-3 години собирав мали каменчиња. Имав најразлични форми, бои...

...jas sum kako kontinjer,se sobiram....postenski marki,karticki za telefon,limenki,kinder jajcinja,posteri....ima mnogu stvarno ama neznam mora nesto da sobiram :toe:

ја собирам карти, влезници од сегде што сум бил, на спортски натпревари, кино, изложби, патувања, .....свашта......болно:toe::smir: исто и шишиња од пива или капачиња од пива, што дојде прво:vozbud:

Порано собирав салфетки. Кај ќе појдев грабав салфетки:pos: Сега собирам паковања од парфеми:pos2:

sho ne sobiram...doma ima povekje gjubre odkolku bilo shto drugo
imam sobirano salfetki (niv uste gi cuvam) tetratki, opakovki od ockoladi(i niv uste gi cuvam), shekjercinja, spisanija....
a sega sobiram....:)) kapcinja - za na glava - obozavam, mirizlivi stapcinja, poludragi kamenja, caevi i casi :D :pipi:

До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.

Абе ја што имав еден мој другар собираше слики од весници (од покојните). Тие големите му беа оригинали, а малите му беа за мењање..
Лудак..

Btw. Коа ке му паднат на брат ми (scout) тоа лименките, ја му ги местам...

Поздрав

Jas sobiram etiketi od alishtata :) Pa.. imam 113/4 etiketi ama ne se site moj , i drugarite mi imaat davano :)

Незнам дали е необично или не ама јас собирам шеќерчиња од кафетерии... а најсмешно е тоа дека сите што ме познаваат ми помагаат во ова мое хоби....:salut:

P.S. Ќе заборавев... познавам еден дечко што собира шољи за чај има околу 250.... лудо нели......:icon_ques:icon_ques:icon_ques:):)

Абе ја што имав еден мој другар собираше слики од весници (од покојните). Тие големите му беа оригинали, а малите му беа за мењање..
Лудак..

Btw. Коа ке му паднат на брат ми (scout) тоа лименките, ја му ги местам...

Поздрав

Па ако имал за мењање, значи постојат и други ко него. :icon_mrgr

Почнав да собирам сликички од Животинско Царство.
Доколку има некој активен колекционер, нека пише. Почнаа дупликати да се паѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom