- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 807
- Поени од реакции
- 7
Да беее тој кривиот така беше, сум заборавилDoolroX напиша:перо блажевски ги шутираше слободните![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да беее тој кривиот така беше, сум заборавилDoolroX напиша:перо блажевски ги шутираше слободните![]()
Пешиќ...не сум бил роден кога играле ама имам гледано со една рака ги шутирал....развиен ке те скуца у обрач heheJohnny Stulic напиша:Партизан-Југопластика не ми текнува која година плеј оф на Југославија по систем 1-2-2 во последна секунда Дивац промаши од одбојка и победи Југопластика со 1 разлика и после веќе се знаеше дека Партизан нема шанси во Сплит и Југопластика во Белград .
Само какви тимови имаја двете екипи Партизан Дивац,Даниловиќ,Ѓорѓевиќ,Паспаљ,Обрадовиќ,Пешиќ(слободни маваше уникатно уште такво нешто немам видено),Грбовиќ(кавгаџијата)
Од другава страна пак Кукоч,Вранковиќ,Раџа,Перасовиќ сето звезди
страшна утакмица јас много емотивно си ја доживеав ама и друга беше целата еуфорија не се работеше ни за пари него спортски престиш баш со срце се играше или пак јас пичлеме така си доживував што знам
Kakov zavrshetok Raptors-Wizards ccc!
Za onie koi ne gledaa:
Wizards imaat topka pred svojot kosh i vodat so 3 poeni, a vremeto istekuva taman pred da zavrshi natprevarot.
Igrachite na Raptors vekje trgnuvaat kon soblekuvalnite pred da zavrshi natprevarot, a igrachot na Wizards ja frla topkata nagore, demek toa e kraj. No... topkata ja fakja Peterson od Raptors i vo poslednata mikrosekunda dava kosh i izednachuva.
Vo prodolzhenieto, pobeduvaat Raptors...![]()