Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
А да интересен натпревар Панатинаикос-Макаби кога Бодирога играше за Панатинаикос to e to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти ама си!!! До кога ке те учам!!!!!!!! Поинтересен и тоа многу поитнересен беше против Ратиофарм Улм. За тие што памтам, знаат за што зборам, а и ти Аеродромке, немој да се буниш за која била најинтереснаaerodromka напиша:NAJITERESEN NATPREVAR DEFINITIVNO KOJ GO GLEDAL SAMO !!!!!!
MZT SKOJE-REAL MADRID
69 - 68
i toa sto vikas ali real e real!!!!!!!Radical Boy напиша:И ти ама си!!! До кога ке те учам!!!!!!!! Поинтересен и тоа многу поитнересен беше против Ратиофарм Улм. За тие што памтам, знаат за што зборам, а и ти Аеродромке, немој да се буниш за која била најинтересна))) тоа е утакмица која кој ја гледал ке ја памти целиот свој живот. А за тие што не знаат што се случувало:
Улм води 3 разлика и Мзт има напад на 20 секунди до крај, ја губат топката, оди во контра еден од црнците нивни, цела сала веке се помирува со поразот, трга на куцање, така силно замавна, баскетот влегува во обрач, ама од силината на ударот, баскетот не поминува низ тесната мрежичка и излегува од обрачот, Перо Блажевски ја зема од под кош трча накај противничкиот, скока да штуне, еден од нигерите нивни да го блокира, со задршка ја избегнува блокадата и погодува тројка на 3 секунди до крај и го израмнува резултатот. После утакмицата оди, не во едно, во две продолженија по што Мзт излегува како победник.
И заборавив, после таа срекна случка, Мзт ја изгуби среката за стално. Од тогаш се немаме израдувано ко луѓе![]()
Alien_sr напиша:PRED 5-6 GOD. LAKERS - SACRAMENTO
PRED 2 MESECA: STRUMICA - FERSPED
A VO IDNINA: STRUMICA - FENI INDUSTRI![]()
:tv: e ke vidis slednata godina FENI-STRUMICARadical Boy напиша:Што беше толку интересно? Или дека станавте шампиони. А што ке биде интересно Фени - Струмица? Дека испофрлаа пари? Од кај знаеш може по 20 разлика ке тепа струмица па нема да биде воопшто интересно
Вторник од 22:00DoolroX напиша:скоро сите натпревари од европски купови што ги играше мзт во јане санданскисо реал, улм, порто, бенфика, жалгирис, калев, плама...
jea: а дали следната сезона ќе биде најдобар струмица - фени, мзт - работнички или вардар - пелистер, не гледам на гравче и не знам, тоа може да ја прашате сабина на атв само не знам кој ден беше
![]()
Идната година пак ке биде Работнички-Струмица Фени само фрлаа пари сакаа да покажат кој има пари не оти купија некој што вреди за тие пари инаку најинтересен натпревар што сум го гледал е Лејкерс-Портланд(Пипен Волас)Лејкерс губеа 15 разлика последната четвртина но со одлична игра на Коби победијаAlien_sr напиша:PRED 5-6 GOD. LAKERS - SACRAMENTO
PRED 2 MESECA: STRUMICA - FERSPED
A VO IDNINA: STRUMICA - FENI INDUSTRI![]()
Radical Boy напиша:Вторник од 22:00демек не ја пратам јас
![]()