Трчање или возење ролери по кеј

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да возам ролери ама нема соодветно место во Битола.А не сум толку добра во возење,за да возам по улица:)

возење ролери...рекреација.
трчање...набивање на кондиција, обликување на нозе, зголемување на капацитет на плуќа.и после тоа ќе може да трчате по женски колку сакате.хехе

И ролери е добро ама трчањето е поспортски така мислам барем јас ...:toe:

Лани трчав на кеј, годинава не , пошо 3 месеци бев на одмор летово, така да малце пред тоа фатив накај мај, јуни. А лани беше добро, секој ден трчав, стигнав до 12,5 км трчање

Море како сум се улежал теско дека ке мозам да трчам:D

мора летово кога ќе дојде малце на кеј со ролерки или со точак да се отиде, малце мрзава да ја елиминирам од мене

Минатово лето го поминав, како и другите лета со точак, ама веќе мора ролерки да се купат. Неможам веќе од тоа седиштето, пукнав :pos:

Минатово лето го поминав, како и другите лета со точак, ама веќе мора ролерки да се купат. Неможам веќе од тоа седиштето, пукнав :pos:
Број ме и мене во шопингот...иако од трчање нема боље :vozbud: али сакам и да научам да ролам

Чекам да се затопли,па да одам да си купам нови ролери,така да пролетва и летово слободното време има да го поминам на кеј едвај чекам.

Многу сакам ролери да возам, супер ми е тогаш, интересно е забавно. Одвај чекам лето да дојде:vozbud::vozbud::vozbud:

ЕЕЕ богами :tapp: е ова времево де топло де ладно, минатата недела таман убаво ми дое топло, си викам ај ќе свртам некое кругче низ населба со ролери, идам да ги облечам, и после коа искачам ова дува и роси, :nesvest: иначе повеќе сакам ролери да возам него да трчам :D, а многу сакам и да трчам исто така(да си набијам кондиција мора летово), а ептен ми е жал што минатото лето бев само 10-15 дена на кеј... Епа летово наредно можеме да си напраиме мини кајгана ролерај конфекција, едно групно кајганиско возење и да се печеме на сонце :vozbud:.

iako ne ziveam vo skopje pa da se vozam so roleri PO KEJ ama sepak bi izbral vozenje roleri po kej da da definitivno

zaebi i trcanje i roleri !!!!
TOCOK E PRAVA STVAR :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom