Трчање или возење ролери по кеј

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Точак рулз бе.

Морам во најбрз миг да ги земам ролерките и да се ставам на стаза... Ги запоставив, таман научив да возам, сеа ќе заборавам. :pos: За џабе ли прашина да фаќаат...:)

Цел живот сакав и уште сакам да научам да возам скирол. Особено како копиљ кога го гледав оној филмот со тој што ќе ја фати за женска сестра му на тој другиот од лошата банда (Цацко не ми е рамен). Пуста желба...

Ни трчање ни возење ролери.. туку возење точак.. тоа не го запоставувам.. лете-зиме... коа и да е.. јас возам точак.. а за по стаза сеа летово ќе се остаам од возење:zlo:

Имав кажано дека повеќе сум по трчањето...ама во последно време некако ми се рола по кеј:)

Незнам да возам ролери иако имам желба,трчање по кеј задолжително летен период...само да помине јунска сесија :zlo:

РОЛЕРИИИИИИИИИИИИИ.....иако постабилна сум на точак али тоа не беше во изборот

so da e na kej da e!!!!
tocace nekako podobro mi odi od rolercinja!![MEDIA][/MEDIA]

Postojano vozam rolerki po kej so bratucet mi.Bas e extra.:zver:

koga sum u skopje vozam tocak po kej,da imam roleri bi gi koristel i niv,no se kanam i nekad da trcam!naj zdravo e mislam trcanjeto!

rolam skoro sekoj den:) i tooop e na staza...a trcanje nemozaaaam tesko e:))))))

Јас трчам скоро секој ден.. поради кондиција морам.. играм фудбал и треба да одржувам форма.. а за ролери не.. еднаш ќе се искршев со ролери а и не ми е баш интересно..

Zavisi nekogas trcam , nekogas rolam , nekogas vozam tocak , a nekogas i samo si se setam so drustvo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom