На стаза само со точак.
Дека тоа ролерките проклети слабо ми одат...
Се учев, па поднаучив и на крај се избламирав мислејќи дека сум највечи махер, па веќе не ми паднало на памет да ги облечам.
Трчањето го баталив некое време, а со точак редовно си одам.
Не знам за веспи, ради тие паразитски причини од дома никад не ми купиле веспа, кола да, но веспа не возам, а ролерки редовно возев на кеј, сега не сум ск, но без разлика секој ден ролам, а и трчањето не е лошо, битно е да се прави нешто ,да не си паразит!!!
Точак возам по стаза....а многу сакам ролери да возам(и да научам у спат)
А за оние со веспи по стаза...шо да кажам идиотизмус максимус незнам шо им е филмот.
Никако да одлучам кој ден да ги земам малку ролерките да се повозам..мн топло а рано не ми се станува..инаку ваљда ке поролам малку деновиве.. ролери рулзз.
а за трчање не е лошо ама ме мрзи
ТРЧАЊЕ!
можеби за затоа што ако возиш ролери во Струмица те гледаат ко будала! Али ако не друго, си имаме "трим патека", слично ко скопското Водно за трчање едно 2-3 километри па секој ден трчам, некогаш сабајле, некогаш приквечер а ако издржам и двапати во ден!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.