Трчање или возење ролери по кеј

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Poveke sum za rolerki ama nekogas treba da se istrca i kuceto epa togas setam ili trcam zavisno od kuceto:pos2::pos2:

Одамна не сум ролала на кеј, ќе го заборавам и она малку што го знам :pos:
Мора да се оди на ноќно ролање во брзо време mazoretka:

i trchanje i rolanje se ekstra za kondicija ali ja poveke sakam rolanje

На стаза само со точак.
Дека тоа ролерките проклети слабо ми одат...
Се учев, па поднаучив и на крај се избламирав мислејќи дека сум највечи махер, па веќе не ми паднало на памет да ги облечам.:pos:
Трчањето го баталив некое време, а со точак редовно си одам. :)

Преферирам трчање, а ако одбирам ролерки или точак, би избрал тошак.Ем побрзо ем полесно

Закон е на кеј ја повеќе преферирам трчање али ќе земам во скоро и ролери да учам...ама топло е бе у п.м.

Не знам за веспи, ради тие паразитски причини од дома никад не ми купиле веспа, кола да, но веспа не возам, а ролерки редовно возев на кеј, сега не сум ск, но без разлика секој ден ролам, а и трчањето не е лошо, битно е да се прави нешто ,да не си паразит!!!

rolerki sepak... iako sum so niv kao kamikaza... trcanjeto me zamara a baska jas sum si roden crnogorec

Точак возам по стаза....а многу сакам ролери да возам(и да научам у спат)
А за оние со веспи по стаза...шо да кажам идиотизмус максимус незнам шо им е филмот.

jas postojano sum na staza i vozam roleri ili pak trcam i stvarno mi e super rekreacija!!!!!

Никако да одлучам кој ден да ги земам малку ролерките да се повозам..мн топло а рано не ми се станува..инаку ваљда ке поролам малку деновиве.. ролери рулзз.:vozbud:
а за трчање не е лошо ама ме мрзи :)

Јас сеуште чекам да стават асфалт на улицата кај мене...

Уф...возам ролери едно 7 години,незаменливи се,обожавам ко ќе возам. само слабо друштво за возење, не ми е интересно сама...

возење ролери е подобро, по забавно е.

ТРЧАЊЕ!
можеби за затоа што ако возиш ролери во Струмица те гледаат ко будала! Али ако не друго, си имаме "трим патека", слично ко скопското Водно за трчање едно 2-3 километри па секој ден трчам, некогаш сабајле, некогаш приквечер а ако издржам и двапати во ден!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom