Сликање

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување

Сликање

• Природа

Гласови: 64 58,7%
  • По дома

Гласови: 12 11,0%
  • Под вода

Гласови: 8 7,3%
  • Животни

Гласови: 2 1,8%
  • Друго

Гласови: 23 21,1%

• Вкупно гласачи
    109

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ај кажете на кои места е најдобро да сликате и што сакатер најповеќе да сликате? Неможев да направам анкета па еве Форчн ми помогна :) Фала и многу... ај сеа пишете...о0ва де гласајте :)

Martin$ напиша:
Ај кажете на кои места е најдобро да сликате и што сакатер најповеќе да сликате? Неможев да направам анкета па ако сака некој администратор нека ми помогни:). Еве ја:
1. Природа
2. По дома
3. Под вода
4. Животни
5. Друго
па, мислам има таму алатка за анкета.

П.С. сликам само кога ми треба за нашколо за оценка. :)

Анкетата е поставена.

Што ти значи оваа опција „По дома”?

Pa mislev okolu domot taka sami, drugari, kukata i sl. da slikame

барем јас највекје сакам да сликам "детали" и убави моменти срекни насмеани фаци, без разлика да ли е тооа во природа,по дома или под вода...

porano mnogi gi crtav likovite od crtanite filmovi omileno mi bese toa a sega nisto ne slikam mi se izgubil talentot.

Pece_nt напиша:
porano mnogi gi crtav likovite od crtanite filmovi omileno mi bese toa a sega nisto ne slikam mi se izgubil talentot.
lol, епа кога не црташ долго време, и тоа ќе ти се случи, но сепак талентот не се губи, а за заборавање, се заборава, и пак се учи. :)

апстрактни елементи како израз на душевната состојба

Па апстрактни работи,најчесто црно-бела обработка,таа највеќе ми лежи некако.

Razorblade Kiss напиша:
Па апстрактни работи,најчесто црно-бела обработка,таа највеќе ми лежи некако.
Crno Bela stvarno primamliva e:) Sto i da se slika so crno belo najubavo mi izgleda

Вода,подводен свет,морски свет,водни пространства,вода,вода,вода:)

Water is my element :)

Не знам зошто,сигурно е бидејќи од мала сум фасцинирана со подводниот свет,отсекогаш го обожавав нуркањето и пливањето,и отсекогаш киснам на Дискавери и Анимал планет и гледам такви емисии:)

Си се држам до моливчето, некако највеќе ми лежи сенчањето, чат-пат ќе фатам туш или па шлакнуам по некој апстрактен акварел! Иначе цртам портрети, или се морбидни или се депресивни......

Секој има различна потреба во моментот на инспирација
Лично би сакала да тоа место каде никој не ме вознемирува , да сум целосно опуштена
P.S. Во анкетата не ми е баш јасно каде е тоа место "Животни"?

Najpoveke priroda omilen mi e abstrakt

природа.И,морам да напоменам,небо и облаци...
за 10 минути 60 пози иам направено од кои што повеќето беа успешни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom