Сликање

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување

Сликање

• Природа

Гласови: 64 58,7%
  • По дома

Гласови: 12 11,0%
  • Под вода

Гласови: 8 7,3%
  • Животни

Гласови: 2 1,8%
  • Друго

Гласови: 23 21,1%

• Вкупно гласачи
    109
Гласав за "по дома", ама најчесто себе се сликам, нормално. Природа не преферирам да сликам, се сликам себе со мобилниот, пријатели...обично кога сме излезени, дома не сликам многу. Не љубам многу да сликам, ама бидејќи сум самобендисана, себе сакам да си се сликам. :pos:

Гласав за "по дома", ама најчесто себе се сликам, нормално. Природа не преферирам да сликам, се сликам себе со мобилниот, пријатели...обично кога сме излезени, дома не сликам многу. Не љубам многу да сликам, ама бидејќи сум самобендисана, себе сакам да си се сликам. :pos:

Дај да видиме некоја слика шо се криеш сама за себе.

Дај да видиме некоја слика шо се криеш сама за себе.
Не се кријам, де. Ама јас прво добро ги запознавам луѓето на интернет пред да го направам следниот чекор. :baeh:

ilovebgs0.jpg

I LOVE YOU ...

подарок од мојата симпатичка за мене ... нели е јако на цртано кажејте сега.. закон е е не е монтажа ЖИВ ЦРТЕЖ Е .. !!!!!!!! јако е ?

Иначе темата е за слики не за фотографии,

Не се кријам, де. Ама јас прво добро ги запознавам луѓето на интернет пред да го направам следниот чекор. :baeh:

:smir::helou: добар почеток а?

ако де.... да покажам прекрасна фотографија ..

Гласав за Природа, таму е најубо за сликање иако не сум по сликањето ама обожавам во природа да сликам/да се сликам.

Сликам низ дома, али не го сликам домот....сликам што ке ми текне, ретко е тоа природа, под вода, животни...нешто мое, апстрактно...

А да ме сликат мене не ли бива? хахахах шала на страна - ГЛАСАМ ПРИРОДА

јас цртав портрети а највеќе јунаци од цртани кај мене на ѕид со пастели но кога веќе немав место се изнервирав и ја искречив собата во зелено, а сега си ги одмарам очите кога сум дома хахаххаах

многу сакам да сликам природа или другаркиве..нешо со ефекти да се филмам:pos2:,а нешо најпоќе шо мразам е самата да се сликам

ee ја гласав природа, ама се предомислив..дома е подобро, неможе никој да те умара..:)

Јас сакам Само Природа да цртам Инаце 4то одд сум малце знам Лјуге да Цртам ЛоЛ:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom