86ти американски филмски награди (Оскари 2013)

Koj e вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    118
Батали ФБ. утре посабајле на факултет колешките ќе ти бидат емотивно погодени што Лео не освоил ништо а ти тука како Цезар кога ја поминал Рубикон ќе се покажеш во најдобро светло и ќе ја искористиш приликата.[DOUBLEPOST=1393820594][/DOUBLEPOST]Кевин Спејси...ПОСВОИ МЕ ! (не, не е за парите)
Ружни се 90%, другите не се за коментирање. Историја студирам брат, али ја нема Елена од Троја...

Инаку мислам дека сум единствениот што седи до волку касно и место да глеа Оскари си игра Tomb Raider :D

Првиот Оскар за 12 Years a Slave, или пак испуштив некој?

И да Лет ит гоу е појака од Хепи...за U2 ми е жал само.
Еве го робот...следно Her, иако сакам Before Midnight.

Хасл технички не е оригинално сценарио бидејќи е инспирирано од некои вистинити настани.

Ју вут мејт ?

Хер-Најдобро оригинално (Најдобриот Оскар за мене)

12 години роб-Адаптед скринплеј
Фала многу пријатно.

Aaaaare you watching, aaaaare you watching, aaaare you watching @Донев але але

Прв Оскар и за Her. А требаше и Феникс да има номинација ама ај.

Феноменална година, било кој од филмовиве да се паднаа во послаба година за филмови ќе можеа да доминираат, ама ете ја имаа (не)среќата да бидат во иста година со Гравити.

Ќе јадат ќотек, како сега јас да спијам а дома само баклави :mad:

1964838_711110238911139_1221951516_n.jpg

Мислам дека selfie-то е хајлајт на вечерта стварно, која епик слика е хахах

Добро бе ете погоди по некој оскар (кај е Rush?) ама за фудбал никогаш :p
Да бе...никогаш.. во...право..си..

Rush е на листата на топ250 филмови на IMDb, внуците еден ден ќе те прашаат "Дедо..зошто овој филм не добил Оскар кога денеска цел свет вика дека требало да има многу номинации ?", а ти ќе им кажеш "Внуци....а да ми ги смените пелените и да не серете многу?"

Мислам вечерва кога ќе заспијам ќе ја сонувам лила и др оз како идат во штедилница фулм за да земат милиони денари да платат кауција за карадај .....

Sent from my Тушот од WC using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom